Bilgisayar mı yoksa laptop mu?Hocam CS2 40-50 FC 25 30 FPS aliyor BF6 30 genelde ne oyun oynasam ayni 50.
Yine bilgisayar 8 ay oldu hiç ısıma falan yok.
Ekran kartın kullanılıyor. Oyun içi ayarlarını kontrol etmek isteyebilirsin. CPU ani artışını değerlendirirsek CPU kullanan ayarlar açık olabilir. Genel olarak da grafik ayarlarını tamamen en düşüğe alarak tekrar denemeye çalışabilirsin.Oyunda oldu zamn
Sistemini Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy taramasından geçirmeni öneririm başta. Eğer kendisini gizleyen bir miner gibi bir virüs varsa belki o yüzden de oluyor olabilir. Ardından da arkadaşın söylediği gibi tüm sistem ögelerinin testleri.Masaüstü her şeyi yaptim NVIDIA masasıni hepsi ayarladim vsyns kapattim YouTube izledim her şey denedim ama hala ayni.
Oyunda yüksek ayarlar ile oynuyorum peki bu fark eder mi yani normalde böyle FPS almam gerekiyor.
Yoksa format mı atayım Windows 11 bende yani ne yapayım macundan değildir çünkü hiç ısınma yok temiz kurulum mi yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.