mertocuc Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 15 Dün 19:48 #11 vkhd dedi: Tamamdir abiler akşam eve gidence test yapip görselini paylaşirim bakalim neymiş sorun başka ne testlerini yapim. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildin mi?
vkhd dedi: Tamamdir abiler akşam eve gidence test yapip görselini paylaşirim bakalim neymiş sorun başka ne testlerini yapim. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildin mi?
V vkhd Picopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:51 #12 Galiba çözdüm şu an CS 200 FPS aliyor BIOS xpm kapali ve tek RAM kullaniyormuş.
mertocuc Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 15 Bugün 10:19 #13 vkhd dedi: Galiba çözdüm şu an CS 200 FPS aliyor BIOS xpm kapali ve tek RAM kullaniyormuş. Genişletmek için tıkla... Xpm kapatınca mı çözüldü ve tek RAM kullanımını nasıl çözdün kankam.
vkhd dedi: Galiba çözdüm şu an CS 200 FPS aliyor BIOS xpm kapali ve tek RAM kullaniyormuş. Genişletmek için tıkla... Xpm kapatınca mı çözüldü ve tek RAM kullanımını nasıl çözdün kankam.
V vkhd Picopat Katılım 10 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:34 #14 mertocuc dedi: Xpm kapatınca mı çözüldü ve tek RAM kullanımını nasıl çözdün kankam. Genişletmek için tıkla... BIOS girceksin xpm enable secersin ve kaydet tamamdir sonra RAM hepsini kullanmaya başlar 3600 MHz.
mertocuc dedi: Xpm kapatınca mı çözüldü ve tek RAM kullanımını nasıl çözdün kankam. Genişletmek için tıkla... BIOS girceksin xpm enable secersin ve kaydet tamamdir sonra RAM hepsini kullanmaya başlar 3600 MHz.