MarjinalEren Femtopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 RAM 16GB SSD veya HDD modeli 1Tb Ssd Ekran kartı 4060 Anakart Asus Prime 520M İşlemci AMD Rayzen 5 5600 Merhaba, RDR2 için grafik ayarı önerisi arıyorum. Kasabalara girince drop vs. olmaması gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
sure1 Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 515 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ4060 RYZEN5 5600G Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 MarjinalEren dedi: Merhaba, RDR2 için grafik ayarı önerisi arıyorum. Kasabalara girince drop vs. olmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı sistem R5 5600G kullanıyorum sadece full ayarlarda 80 FPS'lerde dolanıyor fakat DLSS quality NVIDIA ayarlarından RTX ayarlarını üste çekincede 40 FPS'lere kadar düşüyor.
MarjinalEren dedi: Merhaba, RDR2 için grafik ayarı önerisi arıyorum. Kasabalara girince drop vs. olmaması gerek. Genişletmek için tıkla... Aynı sistem R5 5600G kullanıyorum sadece full ayarlarda 80 FPS'lerde dolanıyor fakat DLSS quality NVIDIA ayarlarından RTX ayarlarını üste çekincede 40 FPS'lere kadar düşüyor.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 28 Haziran 2025 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında çok işime yaramıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında çok işime yaramıştı.
Emrelkil Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #4 Sistemin gayet iyi yüksek grafikte drop gireceğini sanmıyorum önerilen sistem gereksinimlerinden çok daha iyi bilgisayarın.
Sistemin gayet iyi yüksek grafikte drop gireceğini sanmıyorum önerilen sistem gereksinimlerinden çok daha iyi bilgisayarın.