Çözüldü RTX 4060 ile Witcher 3'te DLSS 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Twoberk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Witcher 3 oynuyorum ama RTX 4060 kullandığım halde yine de DLSS 3'ü açamıyorum. Açık göstermiyor kapalı gösteriyor, nedeni nedir? Sürücüler en güncel sürümde ve oyun DX12.

Çözüm
Bende de DLSS3 aktif olmuyordu şu şekilde çözdüm:

Windows'ta, ayarlar/sistem/ekran kısmına girip en alttaki "grafik ayarları" seçeneğine tıkla ve önüne gelen seçeneklerde en üstte olan "donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" seçeneğini etkinleştir. Ondan sonra ise PC'yi yeniden başlat.

Umarım sende de işe yarar.
Oyun next gen mi? Yapımcı next gen update ile dlss 3'ü eklediğini söylüyor. Dlss 3 seçeneklerde görünüyor mu görünmüyor mu?

Windows'ta, ayarlar/sistem/ekran kısmına girip en alttaki "grafik ayarları" seçeneğine tıkla ve önüne gelen seçeneklerde en üstte olan "donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması" seçeneğini etkinleştir. Ondan sonra ise PC'yi yeniden başlat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam işten geldim direkt bu tavsiyeyi denedim, çok sağ olun işe yaradı. Gerçekten çok teşekkürlerimi iletiyorum. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı