RTX 4060 kasa ile RTX 3060 laptop takas edilir mi?

Marka model? 30k civarı hiçbir Gaming laptop 10 saat aralıksız kullanımdan şarjı dayanmaz.
Yukarıda yazdım. Asus Tuf Gaming A15. Cihazı şardan çekince mux switch harici ekran kartı yerine dahiliye geçiş sağlıyor. Birkaç çeşit modu var, armory createden seçim yapabiliyorsun. Bilgisayarı aldığımdan beri sadece istatistik programı, excel, word ve internette gezinmek için kullanıyorum. Dizüstündeki belkide en sevdiğim şey pili.

Laptop gaming i biraz sıkıntı oluyor hocam, maalesef ömürleri de pek uzun değil, benim elindeki high end laptopun bataryası power save modunda 2,5-3 saat dayanıyor.

Monitör bağlı mı?

RTX 4050-3050-2050-1650 vb. üretilmiş laptoplar çok iyi olmuyor performansları 3 yıl sonra gerçekten bitiyor 1650'li laptop sahibi olarak söylüyorum masaüstü gibi uzun performanslı olmaz. Satarken alıcı zor bulunuyor. Tavsiyem RTX4060-3060 gibi laptoplarla takasa girin veya kasanızı satın üstüne ekleyin öyle alın.

RTX 4050 gayet başarılı bir kart? Sırf 2050 ve 3050 berbat diye 4050ye de çamur atılmış. Araştırsanız performansı görürsünüz zaten. RTX 4050, 3060 laptoptan daha iyi bence ve zaten Frame Gen olduğu için oyunları rahat açar.

RTX 4050 gerçekten çok başarılı. Gaming laptopu daha yeni aldım ben 15 gün oldu. Sarja takılı değilken 3 saat gösteriyor. 8645hs rtx4050 var cihazın üstünde. 10 saat gideceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Siz bu konuda haklısınız bence.

4050 serisi laptopa çeşidine göre değişir zaten kimi laptopta 45w. sadece DLSS desteği olarak kesin önde ve her oyundada DLSS desteği yok. Herkese göre göreceli durum.

4050 serisi laptopa çeşidine göre değişir zaten kimi laptopta 45W. Sadece DLSS desteği olarak kesin önde ve her oyundada DLSS desteği yok. Herkese göre göreceli durum.

45 watt olanları MSI adlı rezil firma satıyor. Hem ekran kartı 45 watt hem de tek fanlı olarak satıyor. Gerçekten rezalet. Üst segment değil ise MSI sakın almayın lütfen.

Hayır.
Takas işine falan girişme 4050'li laptop bulana kadar. Satılana kadar bekle. Eğer halihazırda kendi kasam olmasaydı sana yardımcı olurdum. Hatta profilimdeki Victus'u verirdim sana(1.5 yıl garantili faturalı kutulu)
Yıl olmuş 2024.3060'lı dizüstü bilgisayar işine girişme boşuna. 4050'li laptoplar aynı fiyata ve çok daha iyi performans veriyorlar. Ben de bir ara elimdeki bir kasayı(seninkinden kötü) laptopla takas etmek istiyordum 1 ay uğraştım en son çıtayı 3050'li laptoplara kadar düşürecektim sonra bilgisayar satıldı ve bahsi geçen laptopu aldım(internette piyasasına bakabilirsin)demek istediğim şu ki satılana kadar bekle acele etme takasta genellikle zararlı çıkarsın. Minimum 12500H+RTX4050 olsun 12450H falan onu da geç. Ayrıca laptop alacakken MSI Thin'den uzak dur gözüne ucuz gelebilir fakat Monster ve excaliburadan daha düşük kalitede(en ucuz 4050'li laptop olmasının bir sebebi var. TN ekran tek fan vb.) Ve Acer Nitro'ları alırken de belirli başlı modellerden uzak dur.

Marka model? 30k civarı hiçbir Gaming laptop 10 saat aralıksız kullanımdan şarjı dayanmaz.

Kesinlikle kulağa mantıksız geliyor fakat dayanıyor.
2 laptopum var(profilimde) Excalibur 45dk-1.5 saat, Victus 5-10 saat arası dayanıyor(minimum ve maksimum değerler).

45 watt olanları MSI adlı rezil firma satıyor. Hem ekran kartı 45 watt hem de tek fanlı olarak satıyor. Gerçekten rezalet. Üst segment değil ise MSI sakın almayın lütfen.

Kesinlikle. Ayrıca TN panel kullanıyor.
Alt segment MSI, Gigabyte (ve bazı modellerinde Acer) kesinlikle alınmaz. Ciddi olarak söylüyorum, Clevo kasa olmadığı sürece Monster ve Excalibur almak çok, çok daha mantıklı olacaktır. Yine de HP veya ASUS öncelikli olmalıdır. Tongfang kasalı herhangi bir Monster almak aynı özelliklere sahip bir Thin GF63 almaktan 500 kat daha mantıklı olacaktır.

Tabii markalara tamamen sallamıyorum. MSI, Gigabyte, Acer üçü de zamanında kullandığım ve tercih ettiğim markalar. Fakat ucuz laptop yapma işini kesinlikle beceremiyorlar. ASUS TUF, HP Victus ile MSI Thin arasında tercih yapacak bir insanın Thin seçeceğini düşünmüyorum.
ROG STRIX, Raider, Omen arasında tercih yapacak bir insan MSI Raider seçebilir(fakat benim gönlüm STRIX'ten yanadır)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…