Masaüstü bilgisayarımın sistemi çok düşük olmasına rağmen (1050 Ti - i5-4590 - 8 GB RAM) dizüstü bilgisayarımda After Effects kullanırken neredeyse aynı hızda çalışıyor, ilk başlarda böyle bir sorunum yoktu ancak sonradan bilgisayara sürekli format attım ve Windows 10 ile 11 arasında geçiş yaptım. Şu an Windows 10 kullanıyorum 11'e geçmemi önerir misiniz? Veya başka işletim sistemine geçmem lazım mı? Ayrıca işlemciyle gelen AMD ekran kartım da var onu kullanıyor olabilir mi diye merak ediyorum grafik ayarlarından 4060 laptop GPU yüksek performans olarak ayarladım ancak bir şey değiştirmiyor. Çok nadir oyun oynuyorum ve depolama alanım 500GB SSD. After Effects'i hızlı ve rahat çalıştırmasını istiyorum sadece oyun oynamasam da olur ne yapmamı önerirsiniz? Benim için önerdiğiniz After Effects sürümü var mı ( 23-24 veya 20 gibi neredeyse hepsini kullandım ancak çoğunda problemler oluyor)
Dizüstü bilgisayarımın sistemi: 4060 laptop GPU - Ryzen 7 7735HS (16 çekirdek) with Radeon Graphics - 16 GB RAM.
Masaüstü bilgisayarımın sistemi: 1050 Ti - i5-4590 - 8 GB RAM.
Bıraktığım fotoğraflar laptopuma ait. (Sadece Chrome açık)
GHz de kafasına göre değişiyor bir anda 4,20 oluyor ve 3'e düşüyor güç seçeneklerinden bunu düzeltemiyorum.
Nerdeyse hiçbir şey açık değilken %40 bellek yiyor after effects açılınca neler olacağını düşünün