RTX 4060 laptop boşta 70 dereceye ulaşıyor

Szeptyckietra

Hectopat
Daha fazla  
HP Victus 16 S1019NT modelini satın aldım 1 hafta önce. PC şarjda değilken 40'larda seyredir sarja taktığımda ani bir şekilde fan açıp 70 dereceleri buluyor. İşlemci ekran kartı 40'larda seyrediyor. Oyunlarda da 70'lerde ekran kartı 50'lerde seyrediyor boşta ısınmasının sebebi nedir?
Özellikleri:
AMD Ryzen 7 8845 HS.
NVIDIA RTX 4060.
RAM 16 GB 5600 MHz.

Görev yöneticisine girip fotoğrafını atar mısınız?

Fanları Full modda çalıştırıyor olabilirsiniz. Görev Yöneticisinin fotoğrafını atar mısınız arkadaşın dediği gibi.

Şu tarz bir anlatım bozukluğu yapsaydım muhtemelen moderatörler beni kalıcı banlardı, acaba bu konuya nasıl onay vermişler

Arkadaşım, derdini düzgünce anlatır mısın lütfen? şarja taktığın anda 70 derecelere mi ulaşıyor laptopun?

Hocam zaten başlığı okusanız ne olduğunu anlayacaksınız.

Böylemi hocam ?
Hocam değerler gayet iyi. Sıkıntı yok yani.

Hocam zaten başlığı okusanız ne olduğunu anlayacaksınız.

Hocam değerler gayet iyi. Sıkıntı yok yani.
Evet hocam sadece başlığı okusaydım anlardım fakat,

" İşlemci ekran kartı 40'larda seyrediyor. Oyunlarda da 70'lerde ekran kartı 50'lerde seyrediyor boşta ısınmasının sebebi nedir?"

Arkadaşın bu cümlesine göre işlemci ve ekran kartı boşta 40 derecede, yük altında işlemci 70, ekran kartı 50 derecede seyrediyor. Başlıkta laptop boşta 70 derece diyor, altındaki mesajda, laptop boşta 40 derecelerde seyrediyor diyor, hangisi doğru nereden anlayacağım.

PC boşta webde gezinirken şarjda değilken kullanıyorum 40 derecelerde seyrediyor fakar şarja taktığımda yine aynı web aniden 70 derece fırlıyor PC aniden fan açıyor bunun sebebi nedir diye soruyorum hocam?

PC boşta webde gezinirken şarjda değilken kullanıyorum 40 derecelerde seyrediyor fakar şarja taktığımda yine aynı web aniden 70 derece fırlıyor PC aniden fan açıyor bunun sebebi nedir diye soruyorum hocam?
Dediğim gibi başlangıç modunda kullandığın uygulamaları devre dışı bırak. Fan hızı ayarlarını kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…