RTX 4060 laptop CS2'de düşük FPS veriyor

DuckQuack

Decapat
Daha fazla  
Bugün CS2'ye girdiğimde grafik ayarlarımın “özel”e ve en düşük değerlere çekildiğini fark ettim. Sistem için önerilen ayar olan “yüksek”e aldım ve her zaman kullandığım 4:3, 1280x720 çözünürlüğünü seçtim. Normalde 210 FPS alırken şu an 130 FPS alıyorum. Ancak başka bir hesapla CS2'ye girdiğimde, eski FPS değerlerimi tekrar alabiliyorum. Ayarların hepsi aynı olmasına rağmen bu farkın sebebi ne olabilir?

Sistem özelliklerim.
Ryzen 9 8945HS.
RTX 4060 laptop GPU.
16 GB DDR5 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM kullanım alanın düşükse o yüzden olmayabilir, BIOS dan arttırmayı dene o zaman kasma sorununu biraz çözebilirsin.

Bugün CS2'ye girdiğimde grafik ayarlarımın “özel”e ve en düşük değerlere çekildiğini fark ettim. Sistem için önerilen ayar olan “yüksek”e aldım ve her zaman kullandığım 4:3, 1280x720 çözünürlüğünü seçtim. Normalde 210 FPS alırken şu an 130 FPS alıyorum. Ancak başka bir hesapla CS2'ye girdiğimde, eski FPS değerlerimi tekrar alabiliyorum. Ayarların hepsi aynı olmasına rağmen bu farkın sebebi ne olabilir?

Sistem özelliklerim.
Ryzen 9 8945HS.
RTX 4060 laptop GPU.
16 GB DDR5 RAM.
Laptoplarda çözünürlük düşürüldüğünde oyundaki FPS sorununu düzeltemez ve 4:3 ekran boyutu daha çok alan gösterdiği için FPS düşürür, onun yerine 16:9 dan devam edebilirsin
Çözünürlüğü 1600'e çekmeni öneririm.

O zaman ortak kullanıcı alanı ile ilgilidir, youtubeden veya başka platforman bu sorunu çözebilirsin.
CFG dosyasını sildim ve dosya bütünlüğünü doğruladım. Sorun çözüldü, yine de yardımların için teşekkür ederim. Üstelik 16:9 ayarlarında oynayınca FPS 240’lara çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı