Çözüldü RTX 4060 laptop CS2'de gereğinden düşük FPS alıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

DenizWinc

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb ram
Ekran kartı
4060
İşlemci
i7 13750HX
Hiçbir oyunda CS2'de aldığım kadar düşük FPS almıyorum. Assassin's Creed: Shadows oyununda 2K yüksek ayarlarda 80 100 FPS arası takılırken, CS2'de tüm ayarlarda (çözünürlük, grafik ayarları fark etmeksizin) 100-150 FPS arası takılıyorum. Bunun sebebi nedir çok nadir? Akıcı bir oyun deneyimi sağlıyorum. Valorant'ta 300-400 arası seyreden FPS CS2'de söz konusu bile değil.

Çözüm
CS 2 de işlemci bazlı hocam bende de aynı şey var 4:3 olsa da Max 15-20 FPS oynuyor harici FPS'ler aynı
Hocam çözdüm. Ayarlar kısmından işlemci çekirdeği seçeneğini "yalnızca performans çekirdekleri" yaptığımda sorunum düzeldi. 100 Fps koydu üstüne neredeyse. Konuyu kapatabiliriz.
Hocam denedim bir şey fark etmiyor.

Ya benim ekranım 2K. 2K Oynadığım zaman da aynı FPS'i alıyorum 1080p oynadığım zaman da aynı FPS'i alıyorum. Çok enteresan.

CS 2 de işlemci bazlı hocam bende de aynı şey var 4:3 olsa da Max 15-20 FPS oynuyor harici FPS'ler aynı

Hocam çözdüm. Ayarlar kısmından işlemci çekirdeği seçeneğini "yalnızca performans çekirdekleri" yaptığımda sorunum düzeldi. 100 Fps koydu üstüne neredeyse. Konuyu kapatabiliriz.

Çözüm
Hocam çözdüm. Ayarlar kısmından işlemci çekirdeği seçeneğini "yalnızca performans çekirdekleri" yaptığımda sorunum düzeldi. 100 FPS koydu üstüne neredeyse. Konuyu kapatabiliriz.

Hocam onu tercih et var en altta onu seç

Öyle olunca FPS düşüyor hocam, Çözüm bu. Zaten sorun tercih ette iken ortadaydı.

Ben o şekilde kullanmama rağmen hiç öyle problem yok hocam aslında daha performanslı çalışıyor diğerlerine göre

Aynı işlemciyi kullanıyoruz sonuç olarak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…