RTX 4060 laptop ne kadar eder?

Fluuman

Hectopat
Daha fazla  
Kullanıcıya 15K'ya, bilgisayarcıya 10-12K, anlamayana 20K'den gider.

Hocam bende de RTX 4060 i713620H, 16 GB RAM, 1 TB SSD'li HP laptop var. Watt değeri yüksek ekran kartının düşük değil. 1 yıl oldu alalı. Sizce kaça gider? Nerede satmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru tahmini değer bu lakin o kadar vermezler Max 15 20 vicdana kalmış Ryzen 5 7700F GeForce 4070 Super 32 RAM 750wat güç kaynağına 40k fiyat biçtiler bu piyasa tek taraflı alınca zararda 40 bin liralık ekran karta 28k satan var elinde kalmış.

Max 15-20 mi kendin için yol mu yapıyorsun hayırdır? GTX 1650 laptoplar o fiyata satiliyor 2.el de. Soruya gelirsek minimum 30 bine e satilir o laptop.

Max 15-20 mi kendin için yol mu yapıyorsun hayırdır? GTX 1650 laptoplar o fiyata satiliyor 2.el de. Soruya gelirsek minimum 30 bine e satilir o laptop.

Sen kimsin hayırdır falan ne yol yapacağım kim satıyor o fiyata satıcı değil alıcı önemli yazdıklarımı idrak etmiyorsun sanırım git bakalım 4060 bakalım alıyorlar mı hem de laptopta PC bile değil sistemlerin kar payı yok satarken iPhone alırken 90 verirsin 50 satarsın örnek Android telefonda o kadarına satamazsın çünkü ticareti yok adam ne 30 25 veririm 20 veririm diyecek senin elinde kalacak satmazsan adam der o fiyatta alacağıma 30 40 PC sıfır dizerim der 2 elle yapabilir de 9700X 12 bin lira 2 elle 7 8 bulur ekran kartı Radeon 7700XT 2 el 13 bin RAM 32 2+16 5 6 bine bulur SSD Samsung EVO 990 1 trb sıfırı 5 bin 2 el ucuza bulur anakart 8 bin lira kasayla powersubly beraberinde 750 watlık bu arada Radeon 7700XT kart GeForce 4070 le kapışıyor bazı oyunlarda daha iyi yani anlayacağın kadarıyla 7700XT nerede 4060 nerede biri 8 VRAM biri 12 VRAM frekans performans saymıyorum.

Böyle açıklayınca laptop ne kadar almak mantıksız olduğunu anlayabilirsin taşıyabiliyorsun ama sistemi yükseltemiyorsun parça alıp satamıyorsum ayrı laptop o fiyatla alacağına 2 el PC dizer.

Son düzenleme:
Sen kimsin hayırdır falan ne yol yapacağım kim satıyor o fiyata satıcı değil alıcı önemli yazdıklarımı idrak etmiyorsun sanırım git bakalım 4060 bakalım alıyorlar mı hem de laptopta PC bile değil sistemlerin kar payı yok satarken iPhone alırken 90 verirsin 50 satarsın örnek Android telefonda o kadarına satamazsın çünkü ticareti yok adam ne 30 25 veririm 20 veririm diyecek senin elinde kalacak satmazsan adam der o fiyatta alacağıma 30 40 PC sıfır dizerim der 2 elle yapabilir de 9700X 12 bin lira 2 elle 7 8 bulur ekran kartı Radeon 7700XT 2 el 13 bin RAM 32 2+16 5 6 bine bulur SSD Samsung EVO 990 1 trb sıfırı 5 bin 2 el ucuza bulur anakart 8 bin lira kasayla powersubly beraberinde 750 watlık bu arada Radeon 7700XT kart GeForce 4070 le kapışıyor bazı oyunlarda daha iyi yani anlayacağın kadarıyla 7700XT nerede 4060 nerede biri 8 VRAM biri 12 VRAM frekans performans saymıyorum.

Böyle açıklayınca laptop ne kadar almak mantıksız olduğunu anlayabilirsin taşıyabiliyorsun ama sistemi yükseltemiyorsun parça alıp satamıyorsum ayrı laptop o fiyatla alacağına 2 el PC dizer.

Laptop tavsiyesi isteyen kişilere masaüstü öneren tiplerdensin anladık başta şunu desen seni ciddiye almazdik. Eleman laptop almak istiyor masaüstü ne alakasi var? Laptop almak isteyen laptop alir sen karşılaştırmaya masaüstünü koyuyorsun laptop piyasasini masaüstü PC'ler belirlemiyor. Herkes senin gibi evinde oturup full masaüstü PC başında olamiyor.

Laptop tavsiyesi isteyen kişilere masaüstü öneren tiplerdensin anladık başta şunu desen seni ciddiye almazdik. Eleman laptop almak istiyor masaüstü ne alakasi var? Laptop almak isteyen laptop alir sen karşılaştırmaya masaüstünü koyuyorsun laptop piyasasini masaüstü PC'ler belirlemiyor. Herkes senin gibi evinde oturup full masaüstü PC başında olamiyor.

Sen anlamıyorsun kulağına yaklaşıp bağırmak mı lazım örnek verdim laptop la alakalı da yazdım dedim ki alıcısı önemli vicdana kalmış arkadaşı da haklı buldum değeri 30 40 dedi beğendim lakin dedim 30 40 vermez dedim düşürür fiyatı etmez demedim bu işler değerle alakalı laptop olsun PC olsun mantık aynıdır alırsın fazlaya satarsın aza.

beyler yaptığınız tartışmaya hiç gerek yok benim bilgisayarlar ile alakalı pek bir bilgim yok ama sistem özelliklerine ve laptoplarında genel olarak pahalı olmasından dolayı böyle bir şey dedim birbirinizi boş yere hiç tanımadan yargılamanıza hiç gerek yok bence

Yaptığınız tartışmaya hiç gerek yok benim bilgisayarlar ile alakalı pek bir bilgim yok ama sistem özelliklerine ve laptoplarında genel olarak pahalı olmasından dolayı böyle bir şey dedim birbirinizi boş yere hiç tanımadan yargılamanıza hiç gerek yok bence.

Bu piyasada fazlaya alırsın aza satarsın bu parçaların değeri yok AMD NVIDIA saniye başı üretiyor her gün başka kart bir de piyasaya Intel çıktı Intel normalde piyasaya işlemci ile girdi bu aralar A580 B580 A770 gibi kartlarla fiyat performanslı kartlar üretiyor lakin bunlar başlangıç rekabet bize yarıyabilir ucuza girer kanıtlamak için AMD bu konuda taviz vermez NVIDIA gibi aç değil AMD tok gözü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı