RTX 4060 Laptop önerisi

Arkadaşlar Acer Nitro 5 Rtx 4060 i7 12650H 16GB single ram versiyonunu aldım. 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Laptopu varsayılan modda kullanıyorum, oyunlarda performans modu ile aralarında hiç fark yok diyebilirim, performans modda fanlar çok yüksek seste çalışıyor tamamen gereksiz.

Bu laptopta tek problemin ekrandaki inverse ghosting olduğunu söyleyebilirim, normal ghosting hiç bir şekilde yok, inverse ghosting te sadece test sayfasında belli oluyor, oyunlarda daha bir kere hissetmedim. Sıcaklıklar konusuna gelince ekran kartı maksimum güçte 85 derece, işlemci maksimum frekans hızında 90 derecede çalışıyor. Sıcaklığın laptopta benim için bir önemi yok, bileşenlerin daha üst sıcaklıklara dayanabileceğini biliyorum ama ilerleyen dönemlerde sıvı metal uygulatmayı düşünüyorum.

Kısacası laptopu faizsiz 12 taksitle 36.500 TL'ye aldım, aldığım dönem bu fiyat aralığında ve taksit konusunda başka bir laptop yoktu, rakipsizdi. Ayrıca kullandıkları SSD 7-8 bin TL civarında gen4 6500 mb/s okuma - 5000 mb/s yazma veren Micron'un bir modeli, dramli. Güncel fiyatlarını bilmiyorum ama hem ekran kalitesi, hem performans olarak tek bir sorun yaşamadım.

Hocam ben de aynı laptopun 32gb ram versiyonunu almayı düşünüyorum tecrübeleriniz benim için çok değerli, halen memnun musunuz ? Pil durumu nasıl tasarruf modunda ne kadar süre dayanıyor dizi film izletir mi ?

Hocam ben de aynı laptopun 32gb ram versiyonunu almayı düşünüyorum tecrübeleriniz benim için çok değerli, halen memnun musunuz ? Pil durumu nasıl tasarruf modunda ne kadar süre dayanıyor dizi film izletir mi ?
Pil dayanmaz, dahili gpu ile kullanıp 60 hz alırsanız belki 4 saat gider. Mux switch açık harici ekran kartı aktif bir şekilde halen kullanıyorum, stok macunları duruyor, yaklaşık 7-8 ay oldu taş gibi çalışıyor. Varsayılan modda kullanıyorum, oyunlar için gayet yeterli, performans modundaki hayvani fan sesi varsayılan modda yok. Ekran kalitesi muazzam, zamanında ucuz ve faizsiz taksit ile almistim çok memnunum. Oyunlarda yük altında işlemci 90 derecede çalışıyor, ekran kartı 80-85 derecede çalışıyor, bu değerlerin laptop için normal ve herhangi bir zararı olmadığını bildiğim için benim için önemsiz.

Güncel fiyati uygunsa alabilirsin, sıcaklık değerleri düşük diye kronik ürünleri almak yerine bu laptopu tercih ettim, iyi ki tercih etmişim.

Çok teşekkürler hocam sıfır fiyatları uçup gitmiş 2. el kovalıyorum 33-35 civarı geziniyor.

Çok teşekkürler hocam sıfır fiyatları uçup gitmiş 2. el kovalıyorum 33-35 civarı geziniyor.
Az kullanılmış ikinci el temiz çok vardır, hem test etme şansın olur. Kesinlikle performans modda kullanılmaz onu belirteyim, nitrosense varsayılan mod bu laptop için oyunda en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…