RTX 4060 laptop önerisi

Zantex

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, RTX 4060 veya 4060 Ti 32 GB RAM ve ekranı güzel olan bir laptop arıyorum fiyat çok uçmamak kaydıyla fark etmiyor orta-orta üst segment olabilir, önerileriniz var mı? 1 2 gün içinde almayı planlıyorum, işlemcisi güçlü olsun. Thunderbold olması gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe verirseniz daha kolay olur önermek ayrıca 4060 Ti diye bir ekran kartı yok laptoplarda.

Arkadaşlar selamlar, RTX 4060 veya 4060 Ti 32 GB RAM ve ekranı güzel olan bir laptop arıyorum fiyat çok uçmamak kaydıyla fark etmiyor orta-orta üst segment olabilir, önerileriniz var mı? 1 2 gün içinde almayı planlıyorum, işlemcisi güçlü olsun. thunderbold olması gerekli.

Eğer sürekli taşınmıyor ve bir yere götürmiyecekseniz masaüstü almanızı öneririm.

Bütçe verirseniz daha kolay olur önermek ayrıca 4060 Ti diye bir ekran kartı yok laptoplarda.

Ti versiyonu hakkında bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bütçem modele göre belirlenecek en pahalıları olmaması kaydıyla istediğinizi gönderebilirsiniz.

Eğer sürekli taşınmıyor ve bir yere götürmiyecekseniz masaüstü almanızı öneririm.

Maalesef laptopa ihtiyacım var işimden dolayı.

Hocam 32 GB RAM bulamadım buna bir bakın.

İnternette 1 TB olanlarda var.

Hocam şimdi inceledim fakat araştırdığım kadarıyla thunder bolt girişi yok maalesef benim için en önemlisi o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı