RTX 4060 laptop tavsiyesi

Bütçe
35000-40000

EFED_3

Hectopat
Daha fazla  
35-40 bin TL bandında laptop arıyorum şu anda Acer Nitro 5 RTX 3050 kullanıyorum ve sogutmasindan memnunum herhangi bir sitede en ucuz 4060ı sectiğimde.
Acer Nitro v R5 7. nesil 4060 75W.
MSI Cyborg 13. nesil i5 4060 45W.
Lenovo LOQ 12. nesil i5 4060 105W.
HP Victus 13. nesil i5 ve 4060 120W.
Bu laptoplarin variyantlari çıkıyor hangisini tercih etmek mantıklıdır? HP Victus'ta 13. nesil ve 120W olması nedeniyle daha üstte tutuyorum.

Attıklarınızın hiçbiri alınmaz maalesef. Nitro V15 cihazlar ekran kartı limitli ve ekran sararması sorunu yaşayan kullanıcılar var. Cyborg cihazlar 45W ekran kartı limitli ve tek fanlı cihazlar. LOQ cihazlar anakart yanma riskli, Victus cihazlar ise hall sensör sorunlu.

Attıklarınızın hiçbiri alınmaz maalesef, sorunlu ve riskli cihazlar.

ASUS TUF serisine aşırı uzaktan bakıyorum arkadaşımda RTX 2050 variantı var kullanmış olduğum laptopla yakin tarihte almıştı şu an laptopu kullanılmaz durumda fan profili Turbo modda olmasına rağmen GTA 5 CS2 PUBG gibi oyunlarda 90+dereceleri çok rahat geçiyor.

ASUS TUF serisine aşırı uzaktan bakıyorum arkadaşımda RTX 2050 variantı var kullanmış olduğum laptopla yakin tarihte almıştı şu an laptopu kullanılmaz durumda fan profili Turbo modda olmasına rağmen GTA 5 CS2 PUBG gibi oyunlarda 90+dereceleri çok rahat geçiyor.
Hangi TUF 2050 modeli kullanmış belirtebilir misiniz? 35W limitte gayet ideal değerlerde çalışıyor bu cihazlar, eski nesil TUF kasaların çok sıcak çalıştığı doğrudur.

Lenovo olan akşam Gaming Gecesine düşecek ona göre karar ver:
Screenshot_20250718_163740.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videolara da göz gezdirebilirsiniz. Genelde 90 derecenin altında çalışıyor bu cihazlar. 30-35W limitte 85'in üstünü zor görürler.

Lenovo olan akşam Gaming Gecesine düşecek ona göre karar ver:
Eki Görüntüle 2537677
Anakart sorunlu bir cihaz maalesef, uzak durulması gerek.

Bu videolara da göz gezdirebilirsiniz. Genelde 90 derecenin altında çalışıyor bu cihazlar. 30-35W limitte 85'in üstünü zor görürler.

Anakart sorunlu bir cihaz maalesef, uzak durulması gerek.

Biliyorum hocam çok iyi değil ama 33k'ya 4060 laptop çok fazla yok bu özelliklerde.
Belki fiyattan dolayı düşünülebilir.

Yine Lenovo harici'de Gaming Gecesine düşecek olan laptop vardır illaki.
Aksam 22.00'da girip bakması iyi olur.

TUF kasaları ısınır doğru ama ona rağmen ne hell sensör ne anakartı yanıyor ayrıca arkadaş A15 serisinden atmış öneriyi F15 serisine göre daha iyi bunların soğutması bende F15 var 2-3 yıldır kullanıyorum yıllık bakımlarını yaptıktan sonra hiçbir sorun yaşamazsın ha çok yüksek seviye bir kullanıcıysan 6 ayda bir bu bakımları yapman lazım bir de Slayer marka var oda çok popüler ama 4060ları senin bütçenin bayağı üstünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı