RTX 4060 laptopa 2K monitör uygun olur mu?

Delay2thousand

Picopat
Merhaba. Yaza doğru güzel bir monitör almayı düşünüyorum. Büyük ekran sevdiğim için 27 inç bakıyorum. Bilgisayarım ASUS TUF Gaming A15 4060 Ryzen 7 7735HS modeli. Sizce 2K ekrana yeterli bir sistem mi? Oynadığım oyunlar genellikle Minecraft CS, Valorant, Roblox, GTA 5, RDR2 tarzı oyunlar. Minecraft'ı shaderla kullanıyorum bu arada ve 2K ekranda güzel gözükür diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
AAA oyunlarda aşırı yüksek FPS hedeflemezsen gayet güzel sonuçlar verir ben 3060 kullanıyorum o bile gayet güzel sonuçlar veriyor 1440P'de.

Merhaba. Yaza doğru güzel bir monitör almayı düşünüyorum. Büyük ekran sevdiğim için 27 inç bakıyorum. Bilgisayarım ASUS TUF Gaming A15 4060 Ryzen 7 7735HS modeli. Sizce 2K ekrana yeterli bir sistem mi? Oynadığım oyunlar genellikle Minecraft CS, Valorant, Roblox, GTA 5, RDR2 tarzı oyunlar. Minecraft'ı shaderla kullanıyorum bu arada ve 2K ekranda güzel gözükür diye düşünüyorum. Sizce alınır mı?
O dediğin oyunlarda alırsın ama 2-3 yıl sonra cıkan oyunlarda 30-40 fps alırsın. Tabi yapımcılar sistemleri sömürecek oyunlar çıkartmaya böyle devam ederse.

En çok valo cs oynuyosanız 2k ya ne gerek varki. Şahsen laptopda vramini bilmiyorum 4060 ın kaç vram?

RDR2 gibi yüksek grafikli oyunlarda 2K da yüksek FPS değerleri beklemeyin, onun dışında sıkıntı çıkartmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı