E excopur Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1 RAM 8 gb Ekran kartı nvidia geforce rtx 4060 İşlemci AMD Ryzen™ 7 7840HS Merhaba arkadaşlar CS2 oynarken 2 dk sonra ekran siyah ekran gelip gidiyor bilgisayarı alalı 5 ay oldu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bilgisayar modeli. Victus Gaming laptop 16-S0044NT ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar CS2 oynarken 2 dk sonra ekran siyah ekran gelip gidiyor bilgisayarı alalı 5 ay oldu ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bilgisayar modeli. Victus Gaming laptop 16-S0044NT ne yapmalıyım bilmiyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm E E excopur 26 Kasım 2024 Bilgisayarı HP destek servisine gönderdim fanla ilgili bir sorun varmış onu düzelttiler geldi laptop dün geldi sıkıntı düzeldi.
Bilgisayarı HP destek servisine gönderdim fanla ilgili bir sorun varmış onu düzelttiler geldi laptop dün geldi sıkıntı düzeldi.
KS KS E excopur Femtopat Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #11 Bilgisayarı HP destek servisine gönderdim fanla ilgili bir sorun varmış onu düzelttiler geldi laptop dün geldi sıkıntı düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayarı HP destek servisine gönderdim fanla ilgili bir sorun varmış onu düzelttiler geldi laptop dün geldi sıkıntı düzeldi.