RTX 4060 laptopta FC 25 kasıyor

Oyun bozuk. 24'te böyleydi. Bir ton ayar yaptım az çok düzeldi ama kaliteden kaybettim bu sefer de. Optimizasyonu kötü yapıyor EA.
Aynen öyle valla 24 te oyun esnasında sorun yoktu bende ama genel olarak herkeste ve bende olan köşe vuruşları, menüden oyuna dönüşler gibi durumlarda FPS düşüşü ve takılmalar oluyordu son iki senedir böyle. Menüler bile ağır çalışıyor oyunda gecikme hat safhada. Birde bu sene oyunu tamamen bozdular oynanış sırasında bile anlık düşüşler takılmalar oluyor artık.

Sağ olun arkadaşlar yani laptopum bozuk değildir değil mi? Tribe de soktu beni çünkü? 55k para verdim. Arkadaşımda aynı modelin Ryzen 7 lisi var sorun yok diyor.

Zannetmiyorum zaten FIFA (FC) ile ilgili bir sürü konu açıldı böyle. Diğer oyunlarda sorun yaşamadıysan sorun yoktur. Yine de ASUS müşteri hizmetlerini arayabilirsin belki bir bilgiye sahiptirler.

Sağolun arkadaşlar yani laptopum bozuk değildir değil mi? Tribe de soktu beni çünkü? 55k para verdim. Arkadaşımda aynı modelin ryzen 7 lisi var sorun yok diyor
Sorun vardır o farkında değildir bence :)
Tavsiyem sistemi denemek istiyorsan başka oyunlarla dene optimizasyon sorunu olmayan yada çok az olan oyunlarda dene FC 25 ile deneme kesinlikle.

Zannetmiyorum zaten FIFA (FC) ile ilgili bir sürü konu açıldı böyle. Diğer oyunlarda sorun yaşamadıysan sorun yoktur. Yine de ASUS müşteri hizmetlerini arayabilirsin belki bir bilgiye sahiptirler.
My asus uygulamasından sistem tanısı yaptım sorun yok diyor

Tavsiyem sistemi denemek istiyorsan başka oyunlarla dene optimizasyon sorunu olmayan yada çok az olan oyunlarda dene FC 25 ile deneme kesinlikle.
😆😆😆😆 kendisine ben de öyle dedim kör olabilir?

Bu sistemi deneyebileceğim ücretsiz bi oyun önerirmisimiz

My asus uygulamasından sistem tanısı yaptım sorun yok diyor

😆😆😆😆 kendisine ben de öyle dedim kör olabilir?

Bu sistemi deneyebileceğim ücretsiz bi oyun önerirmisimiz
Yani ücretsiz olarak aklıma gelmedi şimdi genelde online rekabet oyunları oluyor (PUBG, Valorant, CS vs) benim tavsiyem hikayeli ve grafik tabanlı oyunlarda denemek daha sağlıklı sonuçlar verebilir.

Bf1 72 tl olmuş onda denesem olur mu?
Deneyebilirsin ama oyun 2016 oyunu bilgin olsun. Demek istediğim farklı oyunlar dene hocam ücretsiz olarak PUBG dene Valorant dene mesela ücretli olarak ne temin edebilirsen BF1 olsun ileride güncel yeni DLSS destekli oyunlar olsun kur oyna 4060 performansını alabileceğin oyun içi grafik ayarlarını yap ondan sonra bak sadece FC 25 kasıyor sistemde sorun var gibi algılama yani tüm oyunlarda bir sorun yaşıyorsan sistemden şüphe edersin onun dışında tek oyunda sorun yaşıyorsan oyunda sorun vardır demek istiyoruz.

Deneyebilirsin ama oyun 2016 oyunu bilgin olsun. Demek istediğim farklı oyunlar dene hocam ücretsiz olarak PUBG dene Valorant dene mesela ücretli olarak ne temin edebilirsen BF1 olsun ileride güncel yeni DLSS destekli oyunlar olsun kur oyna 4060 performansını alabileceğin oyun içi grafik ayarlarını yap ondan sonra bak sadece FC 25 kasıyor sistemde sorun var gibi algılama yani tüm oyunlarda bir sorun yaşıyorsan sistemden şüphe edersin onun dışında tek oyunda sorun yaşıyorsan oyunda sorun vardır demek istiyoruz.
hocam cs2 de de az fps alıyorum ortalama 180 fps yüksek ayarlarda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı