RTX 4060 laptopta FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

ortunaryus

Centipat
HP Victus 16, i5 14500HX, 4060 laptopum var, 1.5 yıl oldu alalı. FPS düşmesi yaşıyorum 120 130 FPS aldığım bazı oyunlarda bile genel olarak FPS stabil olsa da anlık FPS düşmesi oluyor, saniyelik yırtılmalar oluyor. Her oyunda olmuyor ama bazı oyunlarda oluyor o yüzden oyun kaynaklı mı laptop kaynaklı mı anlamıyorum. Omen hubdan undervolt açtım 0,150 volt olarak. MUX switchi de açtım belirteyim. Örnek olarak son oynadığım oyunlardan the sinking City, avowed ve bir tane daha oyunda 130 civarı FPS almama rağmen FPS düşmesi yaşıyorum ama RDR2 de bir sorun yok akıyor. Sıcaklık değerlerim 80'i pek geçmiyor Max 82 83 falan oluyor. Sıcaklık da normal nedeni ne bu dropun?

Hocam Omen Gaming Hub çok sıkıntılı Valorant'ta iken 270 300 FPS alıyorken Omen Gaming Hub'ı kapatınca FPS uçuyor gidiyor isterseniz sizde bir deneyin. 1.5 yıldır hiç temizledinizmi ?

Hocam Omen Gaming Hub çok sıkıntılı Valorant'ta iken 270 300 FPS alıyorken Omen Gaming Hub'ı kapatınca FPS uçuyor gidiyor isterseniz sizde bir deneyin. 1.5 yıldır hiç temizledinizmi ?
Baya temizledim tabii ki, içini çok kez açıp fanları macunu falan değiştirdim ki sıcaklıklarar 80 i bile geçmiyor genelde sorun onda değildir muhtemelen. Omen hub ı kapatmak derken neyi demek istediniz kapanmıyor ki hep açık ayarı arkada. Undervolt u kapatabilirim onu deneyeyim.

Bayağı temizledim tabii ki, içini çok kez açıp fanları macunu falan değiştirdim ki sıcaklıklarar 80'i bile geçmiyor genelde sorun onda değildir muhtemelen. Omen hub ı kapatmak derken neyi demek istediniz kapanmıyor ki hep açık ayarı arkada. Undervolt u kapatabilirim onu deneyeyim.

Ben Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum oyuna girince tekrar Omen Gaming Hub'ı çalıştırıyorum bundan kastetmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı