RTX 4060 laptopta Minecraft'ta shader kalitesi son kademeye çekilmiyor

Foxy1849

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim RTX 4060 laptopum var ama shader yükleyince; Minecraft kaliteyi şahane yapınca, shader bana bu sistemin için uygun değil diyor. Anlayamadım bunun için ne yapacağım? Yeni sistem mi alacağım yoksa ayarlardan ayarlayabiliyor muyum sistemi mi? Shader oyun kalitesi hızlı veya gerçekçi olunca açılıyor ama çok şahane gözükmüyor, sanki normal sadeymiş gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim RTX 4060 laptopum var ama shader yükleyince; Minecraft kaliteyi şahane yapınca, shader bana bu sistemin için uygun değil diyor. Anlayamadım bunun için ne yapacağım? Yeni sistem mi alacağım yoksa ayarlardan ayarlayabiliyor muyum sistemi mi? Shader oyun kalitesi hızlı veya gerçekçi olunca açılıyor ama çok şahane gözükmüyor, sanki normal sadeymiş gibi.
Muhtemelen complementary shader benim 1660 superimdede aynı hatayı veriyor

Muhtemelen complementary shader benim 1660 superimdede aynı hatayı veriyor
Bide açıkçası minecraft da shader açılmıyor diye pc değiştirmen gösteriş olur:D

Kanka sistemim GT 1030'du o zaman bilgisayarım çok kötüydü hava atmak için niye değiştireyimki kanka böyle düşünmen çok saçma.

Kanka sistemim GT 1030'du o zaman bilgisayarım çok kötüydü hava atmak için niye değiştireyimki kanka böyle düşünmen çok saçma.

Bilmiyordum kanka 4060 sandım şu anlamda dedim "4060'ı shader açmak için değiştirmen gereksiz olur shader değiştir"

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı