@EmirSrky Dikey Senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.
Oyun ayarlarında ekran kısmında, eğer ingilizce oynuyorsan display kısmında olması gerek bu ayar. Tam ekran veya pencereli tam ekran modunu ayarladığınız kısımda pencereli tam ekran seçeneğide olması gerek.
Oyun ayarlarında ekran kısmında, eğer İngilizce oynuyorsan display kısmında olması gerek bu ayar. Tam ekran veya pencereli tam ekran modunu ayarladığınız kısımda pencereli tam ekran seçeneğide olması gerek.
@EmirSrky Dikey Senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.
@EmirSrky dikey senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.
@EmirSrky dikey senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.