EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.427 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı NVİDİA GEFORCE RTX 4060 (115W) Anakart LENOVO LOQ 15IAX9 İşlemci İ5-12450HX Epic'ten Mafia 1'i almıştım. Bugün oynayayım dedim ama tam ekran yaptığımda oyun donuyor bir daha düzelmiyordu. Bunun çözümü nedir?
Epic'ten Mafia 1'i almıştım. Bugün oynayayım dedim ama tam ekran yaptığımda oyun donuyor bir daha düzelmiyordu. Bunun çözümü nedir?
Çözüm Yutka46 8 Ocak 2025 @EmirSrky Dikey Senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.
@EmirSrky Dikey Senkronizasyonu kapatın ve hem pencere modunu hem de tam ekran modunu açın. Bunu deneyin bir de V-Sync bu oyunda bozuyordu biraz öyle hatırlıyorum.
KS KS EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.427 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #11 Yutka46 dedi: @EmirSrky Doğru hatırlamışım, bu ayar bu oyunda bozuk çalışıyor. Rica ederim, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: @EmirSrky Doğru hatırlamışım, bu ayar bu oyunda bozuk çalışıyor. Rica ederim, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim