RTX 4060 Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 11

KnifeRex

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/r17j66cvcru8pi8/minidump.zip/file
RAM
Corsair Vengeance RGB PRO SL Black 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18
SSD veya HDD modeli
WD SN580 1TB
Ekran kartı
MSI 4060 VENTUS 8GB
Anakart
MSI B550M PRO VDH
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhab, dün linkteki konuyu açmıştım ilk başta sorunum çözülmüştü ama şimdi yeniden hata vermeye başladı. WinDbg programı ile Minidump dosyalarına baktım ekran kartı hatası gözüküyor. ZIP dosyası olarak ekledim, bu hatayı nasıl çözebilirim?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden kurdum sorun halen devam ediyor. Ekran kartını garantiye göndereceğim.

Son düzenleme:
Aynı hatayı son 1 haftadır bende almaktayım. Nvidia 572.xx serisi sürücüye geçince başladı. İşin ilginç tarafı bu sürücüye geçmeden önce 7800x3D işlemcimi 9950x ile değiştirdim. Şu anda işlemcinin Core Performance Boost özelliğini kapatmazsam GPU tarafından nvlddmkm.sys olarak mavi ekran almaktayım. CPB özelliğini kapatıp 4.3 Ghz'de kullanırsam sıkıntısız çalışıyor. Yarın işlemcinin iadesi için kargolayacağım. Sizde işlemcinin CPB özelliğini kapatıp bi deneyebilir misiniz? Biliyorum minidump dosyası GPU gösteriyor ama aynı sorunla 1 hafta cebelleşip çözümü bu şekilde bulabildim.

Dediğiniz gibi kapattım. Şimdi test ediyorum. Umarım çözülür.

Maalesef yine reset atmaya başladı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…