RTX 4060 mı Arc B580 mi?

Byalper1151

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-12400f
Msi H610M-E PRO
Msi RTX 4060
16GB 3200Mhz DDR4
1TB
Bugün İtopya'ya gidip sistem alacağım ve hangi sistemi alacağıma kararsızım.

2 sistemde neredeyse aynı fiyata geliyor RTX 4060 sistemde SSD'yi 1TB yapıp kasayı da Vento VG20a seçeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemlere bakmadım ama birkaç oyun dışında (Onların optimizasyonlarında sıkıntı var, birkaç güncellemeye çözülür.) B580 daha iyi.

B580'li sistemde parçalar hem daha kaliteli hem daha iyi ayrıca Intel'in ekran kartı konusunda kötü olmadığını düşünüyorum.

B580 daha iyi lakin az önce modart'ın sistemi tanıttığı video yayınlanmış, izledim ve bir problem var. Onca test izledim en düşük sonuçlar onun testindeydi. Hatta kendisi de şüphelenmiş yorumlarda farklı işlemciyle deneyeceğim diyordu. Bana kalırsa tek kanal ram etkilemiş olabilir, alırsanız dual channel ram ile alın. 13400f o kart için oldukça iyi çünkü.

B580 daha iyi lakin az önce modart'ın sistemi tanıttığı video yayınlanmış, izledim ve bir problem var. Onca test izledim en düşük sonuçlar onun testindeydi. Hatta kendisi de şüphelenmiş yorumlarda farklı işlemciyle deneyeceğim diyordu. Bana kalırsa tek kanal ram etkilemiş olabilir, alırsanız dual channel ram ile alın. 13400f o kart için oldukça iyi çünkü.
Tamamdır hocam sağolun ben garantiye almak için 4060 sistem aldım bu yorumunuzu dikkate alarak birde dual channel ram yapacak kadarda bütçe yoktu o yüzden

B580'in sorunları ileride çözülür diye düşünüyorum. Daha yeni çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı