RTX 4060 Minecraft'ta 15 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

ratlvr

Decapat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR5 4600MHZ
Ekran kartı
RTX4060
İşlemci
i7 12700h
4060 + i712700H sistem olmasına rağmen 1440p Ultra ayarlarda maksimum 15 FPS ama bol droplu. En düşük ayarlarda 60 FPS ama daha da bol droplu. Bunun nedenini bilen birisi var mı?

4060 + i712700H sistem olmasına rağmen 1440p Ultra ayarlarda maksimum 15 FPS ama bol droplu. En düşük ayarlarda 60 FPS ama daha da bol droplu. Bunun nedenini bilen birisi var mı?

F3 basınca orada Minecraft'ın kullandığı ekran kartı yazıyor dahili ekran kartını kullanıyor olabilir misin?

FPS sınırını düşürmüş olmayasın ayrıca oyun orijinalse RAM kullanımını arttırarak FPS arttırabilirsin oyun otomatik az RAM verebilir.

PC in dengeli moddaysa çıkar, güncellemeleri yap (ekran kartı ve işlemci) sonra performans modunu açıp tekrar dene. O FPS'i alamazsın benim 4050 laptopum var onda bile en az 500 en fazla da 2000FPS'i gördüm açıkçası.

Dediğiniz her şeyi yaptığım halde öyleydi zaten. Kullandığı ekran kartı konusuna gelirsek direk MUX switch açık üstüne HDMI girişinden monitör bağlı

Dediğiniz her şeyi yaptığım halde öyleydi zaten. Kullandığı ekran kartı konusuna gelirsek direk MUX switch açık üstüne HDMI girişinden monitör bağlı.

Kapalı dene, harici ekran kartına alıp. Mesela bende Excalibur G870 laptop var, 3 tane modu var. Biri harici. Diğerleri ise hibrit mod ve APU modu. Mesela ben hibrit moda alınca performansı %80 düşüyor ve bazı oyunlar açılmıyor, kasmaya başlıyor. Eğer sadece harici ekran kartı modu varsa onu seç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…