RTX 4060 modelleri ne anlama geliyor?

Ahmet Çömez

Femtopat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 5 8400F ekran kartı olarak 4060 almayı düşünüyorum fakat İtopya'ya girdiğimde 4060'ın modelleri var. Ventus, Windforce, Eagle, Dual gibi. Bunların bir önemi var mı? Hangisini almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcim Ryzen 5 8400F ekran kartı olarak 4060 almayı düşünüyorum fakat İtopya'ya girdiğimde 4060'ın modelleri var. Ventus, Windforce, Eagle, Dual gibi. Bunların bir önemi var mı? Hangisini almam lazım?

Sıcaklık farkları var. Galax varsa fiyatı uygunsa o alınabilir. İtopya'dan almak zorunda değilsen tabii. Ventus ve Windforce önermiyorum çok ısınıyorlar. Bende Ventus modeli var kışın sıkıntı yok ama özellikle yaz aylarında kart 75 dereceleri çok rahat görüyor. Tabii burada önemli olan fiyat. Bütçen neye yetiyorsa onu da alabilirsin. Dediğim gibi tek fark sıcaklık farkı.

Teknik olarak arkadaşlar yardımcı olur fakat ben ekran kartı alacağımda her markanın serilerini ses, ısı olarak karşılaştıran incelemelere ve videolara bakarım. Malzeme, tasarım farkı oluyor ve bunlar da ses ve ısı performansını etkiliyor. O yüzden fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Ventus yüksek performans.
Dual büyük fanlar.
Eagle görsellik.
Windforce soğutma kalitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…