RTX 4060 Monster vs RTX 4050 ROG STRIX

Boşver, böyleleri gitsin Monster alsın, Casper alsın.

Hocam cevremde olumlu yorum duymadim kimse bilmiyor simdi banada hak ver kuzenimde 8 yillik monster var sorunu yok en ufak her yil ucretsiz bakimi oluyo ztn hatta 6 ayda 1
Hak veremem, 10 kişiden 9'u Monster'dan şikayetçi. Monster'a iyi diyen hiçbir şey bilmiyordur.

Zaten o da işin ticari zekâsı kısmı, pazarlama taktiği. İnsanımıza cazip gelsin ki satış yapabilsinler. Bizim insanımız zaten hıyara tuzla koşarlar, ondan böyle oluyor.

Ne idüğü belirsiz şeyler almayın.

Hocam cevremde olumlu yorum duymadim kimse bilmiyor simdi banada hak ver kuzenimde 8 yillik monster var sorunu yok en ufak her yil ucretsiz bakimi oluyo ztn hatta 6 ayda 1
Duymamış olman normal fakat cihazları kendileri üretmiyor. GamaGaraj'ın çoğu laptopu MSI üretimi. R9T serisi ise üst seviye Tongfang kasa kullanıyor, donanım olarak rakipsiz. Mechrevo gibi yabancı piyasada ünlü markalarda bu kasayı kullanıyor. GameGaraj'da garanti kapsamında kendileri bakım yapar, o konuda içiniz rahat olsun.

O zaman 4060 115wattli Monster yerine 4050 140wattli ROG STRIX tercih ediyorum

Hocam ilk bilgisyarim korkuyorum o kadar para verip kotu bisey cikmasindan

Hayır o da tercih edilmez, bütçeni söyle öneri yapalım.
65K max

Hocam ilk bilgisyarim korkuyorum o kadar para verip kotu bisey cikmasindan

65K max
4050'li ROG cihazda iyi bir şey çıkmayacak. Performans olarak sizi asla tatmin etmeyecek, 6 GB VRAM'li bir cihaza o kadar paralar hayatta verilmez. Kendim o ROG cihazın 4060'lısını kullanıyorum fakat cidden alınmaz, öyle bir hata yapmayın.

Aslında bende 4060 lısını alıcam ama kredi kartı limiti 1K açık kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…