Mortal Kombat 11 yükledim ve oyuna girdim oyuna girerken bir sinematik var 2 tane karakter dövüşüyor. Orada oyunum kasınca ilk iş olarak ayarları çok yüksekten yükseğe çektim fakat Fatality atarken drop girmeler kasmalar yaşanıyor. Bir de sinematikler 30 FPS sabit kasıyor. Bu da oyundan aldığım zevki tetikliyor. Oyunuma drop ve FPS sorunları olmadan nasıl oynayabilirim?
Mortal Kombat 11 yükledim ve oyuna girdim oyuna girerken bir sinematik var 2 tane karakter dövüşüyor. Orada oyunum kasınca ilk iş olarak ayarları çok yüksekten yükseğe çektim fakat Fatality atarken drop girmeler kasmalar yaşanıyor. Bir de sinematikler 30 FPS sabit kasıyor. Bu da oyundan aldığım zevki tetikliyor. Oyunuma drop ve FPS sorunları olmadan nasıl oynayabilirim?
Mortal Kombat 11 yükledim ve oyuna girdim oyuna girerken bir sinematik var 2 tane karakter dövüşüyor. Orada oyunum kasınca ilk iş olarak ayarları çok yüksekten yükseğe çektim fakat Fatality atarken drop girmeler kasmalar yaşanıyor. Bir de sinematikler 30 FPS sabit kasıyor. Bu da oyundan aldığım zevki tetikliyor. Oyunuma drop ve FPS sorunları olmadan nasıl oynayabiliri.