RTX 4060 MSI Ventus vs Zotac

56136

Megapat
Arkadaşlar bugün vatana gidip toplama kasa siparişi vereceğim. Yalnız aklımı kurcalayan bir konu var:
Ekran kartları arasında 1.5 bin TL fark var MSI Ventus 4060 ile Zotac Twin 4060 sıcaklık veya ciddi bir fark var mı?
Zotac: AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 1TB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI: AMD R5 5600 - RTX 4060 - A520M-A - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac'da son derece büyük ve güvenilir bir markadır.
peki amd mi intel mi

Peki AMD mi Intel mi?

İşlemci AMD al sakın 4060ı MSI marka alma küçücük kart hiç sevmedim keşke şu anki aklım olsaydı PC toplarken diyorum başka marka al kesinlikle kasanın içi hava almadığı an anında ısınıyor el kadar kart yapmışlar.

İşlemci AMD al sakın 4060ı MSI marka alma küçücük kart hiç sevmedim keşke şu anki aklım olsaydı PC toplarken diyorum başka marka al kesinlikle kasanın içi hava almadığı an anında ısınıyor el kadar kart yapmışlar.
ilk başta aklımda:
bu sistem vardı sonrasında kasa everest olunca değiştirmem bütçemi aşar o yüzden:
bunu alacam gibi yardımlarınız için teşekkür ederim sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz akşama doğru vatana geçecem zaten oradan alırım.

İlk başta aklımda:
Bu sistem vardı sonrasında kasa Everest olunca değiştirmem bütçemi aşar o yüzden:
Bunu alacağım gibi yardımlarınız için teşekkür ederim sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz akşama doğru vatana geçeceğim zaten oradan alırım.

A520M a Pro yerine B550 alabilirsin VRAM'leri daha iyi diye duymuştum soğutma blokları da daha büyük diye biliyorum.

24 bine çıkabiliyorsan işlemciyi 5600x yapmanı öneririm onun dışında diğer attıklarına hiç bakma bile
bu sistemdekini diyorsun değil mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı