TR de ASUS, MSI ve Gigabyte haricini bilen pek yok zaten. Bu markalar TR'de reklam yaptıkları için ve sadece GPU değil başka parçalarda ürettikleri için bilinirliği fazla. ASRock bilinmedik marka onun yerine git ASUS al diyeni bile gördüm. ASRock'u kuran markayı ve şu an kime ait olduklarını bilse…
Selam, ben de bu sistemi aldım montaj istemedim yarın geliyor. Montaj ve BIOS güncellesi konusunda bilgim yok YouTube'dan bakarak yapmayı düşünüyorum. Zotiac testlerde çok ısınmıyor diye biliyordum. 32gb ram yükseltmesi yaptım işlemciyi de 5600x. bu seviyelerde yeterli olacaktır. 4060'da fazlasıyla yetiyor günümüz şartlarında
Selam, ben de bu sistemi aldım montaj istemedim yarın geliyor. Montaj ve BIOS güncellesi konusunda bilgim yok YouTube'dan bakarak yapmayı düşünüyorum. Zotiac testlerde çok ısınmıyor diye biliyordum. 32gb ram yükseltmesi yaptım işlemciyi de 5600x. bu seviyelerde yeterli olacaktır. 4060'da fazlasıyla yetiyor günümüz şartlarında
Bende montaj istedim. 10 güne gelir sanırım Bende 5600 normal aldım x ile arasında fark göremedim detaylı inceledikten sonra. İkimizde hayırlı olsun gelince ve toplayınca foto atsana neye benziyor gelmeden görüm.
Bende montaj istedim. 10 güne gelir sanırım bende 5600 normal aldım X ile arasında fark göremedim detaylı inceledikten sonra. İkimizde hayırlı olsun gelince ve toplayınca fotoğraf atsana neye benziyor gelmeden görüm.
Hocam çok geç oldu ama yine de yazayım farklı markalar tarafından üretilen aynı ekran kartları genelde aynı performansı verir bizim görebileceğimiz farklar ise soğutmasıdır, yazılımıdır falan. Ventus biraz zayıf kalıyor soğutma açısından ama o kadar da dedikleri kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Zotac alırsanız soğutma açısından biraz rahat edersiniz 5 derece falan. En ucuz hangisiyse onu al
Hocam çok geç oldu ama yine de yazayım farklı markalar tarafından üretilen aynı ekran kartları genelde aynı performansı verir bizim görebileceğimiz farklar ise soğutmasıdır, yazılımıdır falan. Ventus biraz zayıf kalıyor soğutma açısından ama o kadar da dedikleri kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Zotac alırsanız soğutma açısından biraz rahat edersiniz 5 derece falan. En ucuz hangisiyse onu al
Bende de A520M a Pro var soğutma bloğu daha iyi belki de benim PC darboğaz yaptığı için öyle zamanında hiç PC bilgim olmadığı için 5500 ile 4060 aldım şimdi cezasını çekiyorum.