RTX 4060 MSI Ventus vs Zotac

Cehalet öz güven getirir.

Selam, ben de bu sistemi aldım montaj istemedim yarın geliyor. Montaj ve BIOS güncellesi konusunda bilgim yok YouTube'dan bakarak yapmayı düşünüyorum. Zotiac testlerde çok ısınmıyor diye biliyordum. 32gb ram yükseltmesi yaptım işlemciyi de 5600x. bu seviyelerde yeterli olacaktır. 4060'da fazlasıyla yetiyor günümüz şartlarında

Son düzenleme:
Bende montaj istedim. 10 güne gelir sanırım Bende 5600 normal aldım x ile arasında fark göremedim detaylı inceledikten sonra. İkimizde hayırlı olsun gelince ve toplayınca foto atsana neye benziyor gelmeden görüm.

X olan 200MHz daha hızlı, bir de daha iyi OC oluyor. Onun dışında fark yok.

Hocam çok geç oldu ama yine de yazayım farklı markalar tarafından üretilen aynı ekran kartları genelde aynı performansı verir bizim görebileceğimiz farklar ise soğutmasıdır, yazılımıdır falan. Ventus biraz zayıf kalıyor soğutma açısından ama o kadar da dedikleri kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Zotac alırsanız soğutma açısından biraz rahat edersiniz 5 derece falan. En ucuz hangisiyse onu al

Ventus bayağı zayif kalıyor ya boşta 50 60 dereceyi görüyor bazen ha oyundayken de 70i geçmiyor ama boşta 50 60 çok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…