RTX 4060 MSI Ventus vs Zotac

Kabloları arkadan atsaydın ya. En kısa zamanda soğutucada tak. Güle güle uzun süre başın ağrımadan kullanman dileği ile.
ilk kez bilgisayar topladım. çalışması benim için yeterli. kalanları düzeltiriz zamanla. soğutucu da şartmış bunlara ilerleyen zamanlarda güncellerim kasayı.

ilk kez bilgisayar topladım. çalışması benim için yeterli. kalanları düzeltiriz zamanla. soğutucu da şartmış bunlara ilerleyen zamanlarda güncellerim kasayı.
Hocam sizde ekran kartını direk gördümü bende aygıt yöneticisinde gözükmüyorda.

Boş çekmiş. Furmark testi atmıştım da. başka zaman atarım karşılaştırmak istersen. aynıdır muhtemelen

Boş çekmiş. FurMark testi atmıştım da. Başka zaman atarım karşılaştırmak istersen. Aynıdır muhtemelen

Sürücü güncellemesi yapmam lazımmış. Bunun RPG'lerinin rengini değiştire bildin mi pembe pembe odamın içi pembiş pembiş parlıyor.

Sürücü güncellemesi yapmam lazımmış. Bunun RPG'lerinin rengini değiştire bildin mi pembe pembe odamın içi pembiş pembiş parlıyor.

Renkler değişmiyor sabitler. Maalesef. Kapalı daha hoş duruyor. Bir de fan ayarı yok galiba hep sesli çalışıyor. O kötüymüş. BIOS'tan belki ayarlanabilir

Zotac öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…