RTX 4060 PC önerisi

RevengeKing

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem sadece kasa için 20-27k önerileriniz var mı?

Şöyle bir bilgisayar buldum nasıldır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241211_232939_Chrome.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Bütçem sadece kasa için 20-27k önerileriniz var mı?

Şöyle bir bilgisayar buldum nasıldır?

Bütçeniz sadece kasa için 27 binse 7700 XT RTX 4060 Ti sistemler var konuya millet baksın diye mesaj yazıyorum onlar size sistem atarlar zaten.

Sizin baktığınız sistem gereksiz pahalı ve parçaları kalitesiz.

Şu sisteme Thermalright Assasin Spirit 120 Plus V2 soğutucu, Asus Prime B550M-K Anakart ve Kingston Beast 3600 MHz'lik ramleri ekleyin. 27.500 oluyor ve baya iyi geri kalan parçaları. SSD sonradan yükseltilebilir sadece bütçeyi çok aşmamak için ona dokunmadım.

benim attığım ddr5 , hava soğutucu sonra alsın gerekirse 27 verebilecekse.

benim attığım ddr5 , hava soğutucu sonra alsın gerekirse 27 verebilecekse.
DDR5 evet ama işlemcinin önbelleği 5600'e göre çok düşük. 5600 daha ileriye dönük bir işlemci. Ayrıca ölümcül bir performans farkı yaratacağını da düşünmüyorum DDR5'in bu fiyatta.

DDR5 evet ama işlemcinin önbelleği 5600'e göre çok düşük. 5600 daha ileriye dönük bir işlemci. Ayrıca ölümcül bir performans farkı yaratacağını da düşünmüyorum DDR5'in bu fiyatta.
Daha geleceğe yönelik olur , geliştirmesi ve satması iyi olur diye düşünmüştüm.

5600ün 5600x le arasinda 3000 tl fark var performansı da bu oranda etkiliyor mu gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…