RTX 4060 Power Supply önerisi

200 lira farkla 850W olanı da var
Ayrıca 4K bütçe dahilinde bu modelin Gold ama modüler olan versiyonu da tercih edilebilir.

Güvenilir marka mı?
Kesinlikle. Bir çok laptopun adaptörünü üreten ve OEM ürünleriyle bilinen bir marka.

Tek kelimeyle çöp. Power Boost, Gamepower, Rampage gibi markalardan asla bir şey almayın. Yukarıda ne güzel öneriler yaptık işte

Öncelikle güvenilir sitelerde satışının veya stokunun olup olmadığına bakıyorum malum ramazan ayı Power'im arızalandı ve bilgisayarsız gerçekten zaman geçmiyor o yüzden en hızlı şekilde kargolanacak bir şey istiyorum.
2-3K bandında olursa daha güzel olur benim için.

Bunu alın geçin, uzun yıllar boyunca arkanıza bakmazsınız. Site güvenilir, ürün mükemmel.

Teşekkür ederim.

Stok yokmuş

Hocam şöyle bir şey söylesem yine de alma der misiniz merak ettim.
Şu an mevcut PSU garantiye gitti ve gidip gelmesi çok rahat 2 3 hafta sürecek bende bilgisayarcıya sordum elinde 600-750W arası PSU varsa benimkiyle takas etsek olur mu diye bende Zalman'ın 600W'lık PSU'su var. garantiye gitsin dediklerine göre fiyatta anlaşırız şuan istersen 1900 e Aigo GP650 var dedi. ileride benimki de geldiğinde ödeme alırım.

Son düzenleme:

Aigo GP650 hakkında yorumunuz var mıdır?

Bizim attığımızsa baksan yeter. PSU araştırmak çok beyin sulandırıcı.
Gerçekten sulandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…