M mrcilbir Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Ekran kartı 4060 Anakart gigabyte 10 dakika Power testi yaptım. Herhangi bir kapanma falan olmadı. Bu testi yapma sebebim Kernel Power var ve sorununun güç ile alakalı bir durum mu diye teyit etmekti. Acaba doğru testi mi yaptım? İşlemci Ryzen 5600 ekran kartı 4060. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
10 dakika Power testi yaptım. Herhangi bir kapanma falan olmadı. Bu testi yapma sebebim Kernel Power var ve sorununun güç ile alakalı bir durum mu diye teyit etmekti. Acaba doğru testi mi yaptım? İşlemci Ryzen 5600 ekran kartı 4060.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.285 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 11 Ocak 2025 #2 Evet, test doğru. Sıcaklıklarda bir sorun gözükmüyor. OCCT testinde ekran kartı tam güç çekmiyor. Bunun için de Furmark testi yapabilirsiniz.
Evet, test doğru. Sıcaklıklarda bir sorun gözükmüyor. OCCT testinde ekran kartı tam güç çekmiyor. Bunun için de Furmark testi yapabilirsiniz.