RTX 4060 R5 7500F ile uyumlu mu?

bana güzel bir monitör lazım hocam sıvı soğutucu almak isteğimin sebebi ileri vadede eğer sistemi güncellersem sıvı soğutucu desteğine ihtiyaç duyabilirim diye

ayrıyetten monitör G-sync olması daha iyi nvidia kullanacağım için bu free-sync monitör de g-sync çevrilebiliyor ama 100% optimize çalışma garantisi yok olsa free-sync çok güzel monitörler var

Dostum emin ol o bütçede en iyi monitör o.

düz 4070 msı 16gb ventus 3x 4060 ti ' dan daha mı iyi diyorsunuz

Problem olmuyor ki. G sync olarak kullanacaksın yine.
onu araştırdım ama 100% g-sync olarak kullanamıyormuşsun çevirebiliyoruz ama tam eprformans yada net garanti verilmiyormuş sanırım

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...oart-12gb-oc-rtx4070-oyun-bilgisayari-p-37674 bu sistem daha mantıklı değil mi diğerine göre bunda yaptığım yükseltme ram 32 ye çıkardım başka birşey yapmadım diğerleri hazır zaten fiyat 40.256 oldu 4-5 e de montör alırım ne diyorsunuz?

Hocam rahat ol sen. İnan çok iyi monitör bu.
aynı fiyatlara 240 hz lerde var kararsızım kalite anlamında güzeldir mutlaka ama hz değeri o parayı veriyorsam bir tık yüksek olsun isterim.

Monitör 5k desek. 1k'lık soğutma da lazım olacak. Yani kasa 42k, Monitörle birlikte 47k olacak. Benim attığım 5k daha ucuza geliyor. PSU'su da daha kaliteli benim görüşüm. 16gb ramı 1800'e falan alacaksın. Yani 3200tl falan daha az ödemiş olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…