Merhaba R5 7500F işlemcim RTX 4060 ekran kartım ile neredeyse bütün oyunlarda drop alıyorum ve bir süre sonra oyundan atıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. RAM olarak 32 GB 6000 MHz RAM kullanıyorum.
Bilgisayarı yeni almadım. 12100F işlemci vardı içerisinde, 7500F e yükseltme yaptım. Arka planda herhangi bir şey açık değildi oyun oynarken. BIOS olarak anakartın beta BIOS'unu indirmişim şimdi en güncel normal BIOS'a düşürdüm.
Bir de sistem çok geç açılıyor 12100F bile daha hızlı açılıyordu Anakart ve işlemci değiştirdikten sonra format da attım.
Hocam anakartımın destek sayfasında galiba aldığım RAM'lere destek verilmiyor RAM'lerin iadesini yapabilir miyim sizce çünkü bu FPS düşmesi gibi birden çok sorun mevcut.
PRIME B650M-K is equipped with outstanding features, including 6-layer PCB design, DDR5, PCIe 5.0 M.2 support, Realtek 2.5Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 ports, front USB 3.2 Gen 1 Type-C®, BIOS FlashBackâ¢, VGA/HDMIâ¢, Addressable Gen 2 headers, Aura RGB header, Aura Sync, Q-LED Core, ASUS OptiMem...