RTX 4060, RDR2'de 40FPS veriyor

Phobla

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4060
i5 14500hx
16gb ddr5 5600mhz
Meslek
öğrenci
Merhaba, RDR2'yi belirli yerlerinde 80FPS alıyorum belirli yerlerde 30'a düşüyor. Sistemim için sabit 60FPS vermesi için hangi ayarları yapmam daha iyi olur?
16 GB RAM.
i5-14500HX
RTX4060.

Otomatik ayar kısmından ultraya alıyorum yer yer 90'lara çıkıyor ama asla 60'dan aşağı inmiyor FPS'in o kadar düşmesinin sebebi Advanced settings kısmındaki ayarlar onlar çok kaynak tüketiyor.

Otomatik ayar kısmından ultraya alıyorum yer yer 90'lara çıkıyor ama asla 60'dan aşağı inmiyor FPS'in o kadar düşmesinin sebebi Advanced settings kısmındaki ayarlar onlar çok kaynak tüketiyor.
Hocam sizinki masaüstü 4060 ekran kartı arkadaşınki laptop versiyonu ayrıca kaç watt olduğunu bilmiyoruz.

Merhaba, RDR2'yi belirli yerlerinde 80FPS alıyorum belirli yerlerde 30'a düşüyor. Sistemim için sabit 60FPS vermesi için hangi ayarları yapmam daha iyi olur?
16 GB RAM.
i5-14500HX
RTX4060.
Hocam bunu internetten fps testlerine bakarak öğrenebilirsin,ekran çözünülürlüğü de çok önemli.

Sisteminizden bağımsız olarak (kaç W ekran kartına sahipsin bilmiyorum) bu videodaki ayarları yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bence oyun ayarlarından ayarları sıfırlayın, ondan sonra kendi ayarlarınızı yapın çünkü gözden kaçmış bir ayar olabilir. Ayrıca oyun içinde farklı mekanlarda fpsin değişmesi çok normal o yüzden ayarları yaptıktan sonra oyun ayarlarından benchmark yaparak daha düzgün bir sonuca varabilirsiniz.

Hocam sizinki masaüstü 4060 ekran kartı arkadaşınki laptop versiyonu ayrıca kaç watt olduğunu bilmiyoruz.

Hocam bunu internetten FPS testlerine bakarak öğrenebilirsin, ekran çözünülürlüğü de çok önemli.

1080p 120watt ekran karti benimki watt degerindede sorun yok ama arkadasin dedigi gibi Advanced kısmı da acik bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı