RTX 4060 sadece inf yüklemek mümkün mü?

SdtCngz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

HP Victus 16 laptopumda 2 adet ekran kartı var. Biri onboard olan işlemcinin diğeri ise NVIDIA.

Oyun ya da render oynamadığım için ekran kartı sürekli Radeon 780 m kullanmakta.

NVIDIA Experience'ya da grafik sürücüsü vs NVIDIA Denetim Masası'nın falan kurulmasını istemiyorum.

Mevcut AMD kurulumunda sadece driver seçebiliyor iken NVIDIA da bunu bulamadım. Aygıt donanım kimliğinden indirip yüklesem sorun yaşar mıyım?

Amacım gereksiz CPU ve RAM kullanımını azaltmak.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu program işine yarayabilir.
Bu yükleme programı değil mi hocam? inf olarak nasıl bulacağım? Listeden mi seçmem gerkeiyor.

Hocam grafik sürücüsü, NVIDIA Denetim Masası olmadan nasıl kullanmayı bekliyorsunuz acaba.🤔🤔

Merhaba.

HP Victus 16 laptopumda 2 adet ekran kartı var. Biri onboard olan işlemcinin diğeri ise NVIDIA.

Oyun ya da render oynamadığım için ekran kartı sürekli Radeon 780 m kullanmakta.

NVIDIA Experience'ya da grafik sürücüsü vs NVIDIA Denetim Masası'nın falan kurulmasını istemiyorum.

Mevcut AMD kurulumunda sadece driver seçebiliyor iken NVIDIA da bunu bulamadım. Aygıt donanım kimliğinden indirip yüklesem sorun yaşar mıyım?

Amacım gereksiz CPU ve RAM kullanımını azaltmak.

Teşekkürler.

Hocam kullanmak istediğiniz zaman arkadan kapatın uygulamayı ya da bırakın kullansın.

Hocam grafik sürücüsü, NVIDIA Denetim Masası olmadan nasıl kullanmayı bekliyorsunuz acaba.🤔🤔

Hocam kullanmak istediğiniz zaman arkadan kapatın uygulamayı ya da bırakın kullansın.
Nvidia denetim masası ve container çalışıyor ve dikkat ediyorum, bu sürüyücü yükleyince daha da yavaşlıyor gibi bilgisayar.

Yani yazılımını kurmak istemiyorum. Mesela amd yi kurarken only drivers seçip adrenalin kurmuyorum. Dolayısıyla hem adrenalin hem de diğer hizmetler çalışmamış oluyor.

Fakat bu program ile sadece display driver kutucugunu seçtiğim halde maalesef, yine container ve denetim masası geldi :)

Ben buradan her şeyi kaldırıp sadece driver kuruyordum ama uzun zaman oldu bazı şeyler değiştiyse bilmem senin inf den kastın da sadece driver değil mi?
Evet sadece driver. Mesela sadece driver seçtiğim halde container ve denetim masası da kuruyor. Oysaki ben ne render ne oyun oynuyorum. İşlemcinin ekran kartı yetiyor bana.

Evet sadece driver. Mesela sadece driver seçtiğim halde container ve Denetim Masası da kuruyor. Oysaki ben ne render ne oyun oynuyorum. İşlemcinin ekran kartı yetiyor bana.

Bende hiçbir şey kurulmadan sadece driver kurarak kullanıyordum şu an NVIDIA kullanmadığım için gösteremiyorum ama internette rehber illaki mevcuttur istersen bir araştır.

Aşağıdaki örnekte var mesela.
Adsız.jpg

Son düzenleme:
Driverscape tarzı yerlerden indirdim inf olarak ve halletim hocam teşekkürler.
Müsait bir zamanda derinlemesine bakacagım bu programa. Update kapatmak lazım yoksa arka planda güncellemeye çalışıyor kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı