RTX 4060 satıp GTX 1080 Ti almak

darksouls9

Hectopat
Daha fazla  
Elimde sıfır olarak almış olup kullandığım ASUS RTX 4060 Dual white OC 8 GB ekran kartı var onu satıp GTX 1080 Ti alsam mı?
İşlemcim i3 13100F RAM 16 GB 512 GB M.2 SSD.
Kartı kaç TL'ye satsam kara geçerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir GTX 1080 Ti furyasıdır gidiyor 1-2 videoyla. Arkadaşlar eskinin yenisi olmaz, bu kartlar eskidi artık. Bütçe yoksa eğer gerçekten müthiş bir kart ama 4060 sattıracak kadar değil yani. Zaten sıfırı yok, ikinci el ne kadar ömrü kaldı bilmek zor kartı alırken. Abartmamak lazım.

Sağ ol.

Elimde sıfır olarak almış olup kullandığım ASUS RTX 4060 Dual white OC 8 GB ekran kartı var onu satıp GTX 1080 Ti alsam mı?

Sana ne katacak ki hocam bu? Durup duruken PC performansından olacaksın.

CS açsa yeter bana o yüzden.
Eğer 4060 sizin için fazlaysa ve yapacağınız downgrade ileride size sorun çıkarmayacaksa bence yapılabilir. Sonuçta CS açsa yeter diyorsunuz. Ama son zamanlarda GTX 1080 ilanları çok kötü ve fiyatları çok fazla.

DLSS yok Frame Gen yok güncelleme desteği kesilecek kaç yıllık kart ama insanımız Reels'lerde edit görünce dayanamıyor işte.

Ne alaka neden daha güçsüz bir karta geçmek istiyorsun? Bir de CS açsa yeter diye düşünme hiçbir oyunu sonsuza kadar oynayamazsın illa ki bir gün sıkılacaksın başka oyun oynamak isteyeceksin.

Hocam bizzat ben 1070 olsun 1080 ti olsun hepsinin ticaretini yapan bir kişiyim. Bu kartları mining için almıştım ve hepsini sattım. Şuan piyasadakilerin hepsi miningli ve içi açılmış onarılmış tavsiye etmem. Çok güzel temiz sıfır bir ekran kartın var satıp ölü bir ekran kartı alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…