Sağ üstteki yuvarlak kutuya uygun bir sticker yapıştırıp ortadaki boş rafa yukarı duvara doğru ışık veren bir şey koyabilirsin.Yavaş yavaş setup dizmeye başladım. Sizce başka neler ekleyeyim? 2. monitör aldım, yakında gelecek.
Eki Görüntüle 2438924
Teşşekürler evet masa küçük kasayı aşağıya koyacağımSağ üstteki yuvarlak kutuya uygun bir sticker yapıştırıp ortadaki boş rafa yukarı duvara doğru ışık veren bir şey koyabilirsin.
Bir de masa sanki küçük gibi 2. monitör gelince darlık hissettirebilir.
Yavaş yavaş setup dizmeye başladım. Sizce başka neler ekleyeyim? 2. monitör aldım, yakında gelecek.
Eki Görüntüle 2438924
Monitör tutucu düşünüyorum ve evet kabloları yok etmem lazımMonitör tutucu almalısın aşağıdaki kabloları da gizlesen gayet iyi.
Bir monitör ortadayken köşenin biri boşta kalacak, bu da eğer estetik bir hava katmaya çalışıyorsan kötü görünebilir. İnan şuan benim için gayet fix belki sen bir kaç detay istiyorsundur diye yazıyorum.Teşşekürler evet masa küçük kasayı aşağıya koyacağım
cs oyuncusuyum sağ tarafımın boş olması benim için daha iyi mouse daha iyi hareket ediyorBir monitör ortadayken köşenin biri boşta kalacak, bu da eğer estetik bir hava katmaya çalışıyorsan kötü görünebilir. İnan şuan benim için gayet fix belki sen bir kaç detay istiyorsundur diye yazıyorum.
Özellikle mouse kullandığın elin geniş olması çok ferah hissettiriyor, bende laptop var her şeyi masanın soluna sıkıştırdım sadece sağda büyük alan açılsın diye hahacs oyuncusuyum sağ tarafımın boş olması benim için daha iyi mouse daha iyi hareket ediyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.