RTX 4060 setupa başka ne eklenir?

lyreix12

Centipat
Daha fazla  
Yavaş yavaş setup dizmeye başladım. Sizce başka neler ekleyeyim? 2. monitör aldım, yakında gelecek.

IMG_8805.jpeg

Yavaş yavaş setup dizmeye başladım. Sizce başka neler ekleyeyim? 2. monitör aldım, yakında gelecek.

Eki Görüntüle 2438924
Sağ üstteki yuvarlak kutuya uygun bir sticker yapıştırıp ortadaki boş rafa yukarı duvara doğru ışık veren bir şey koyabilirsin.

Bir de masa sanki küçük gibi 2. monitör gelince darlık hissettirebilir.

Kabloları düzenleyecekte bir şey alabilirsin ayağına takılmaz.

Sağ üstteki yuvarlak kutuya uygun bir sticker yapıştırıp ortadaki boş rafa yukarı duvara doğru ışık veren bir şey koyabilirsin.

Bir de masa sanki küçük gibi 2. monitör gelince darlık hissettirebilir.
Teşşekürler evet masa küçük kasayı aşağıya koyacağım

Teşşekürler evet masa küçük kasayı aşağıya koyacağım
Bir monitör ortadayken köşenin biri boşta kalacak, bu da eğer estetik bir hava katmaya çalışıyorsan kötü görünebilir. İnan şuan benim için gayet fix belki sen bir kaç detay istiyorsundur diye yazıyorum.

Bir monitör ortadayken köşenin biri boşta kalacak, bu da eğer estetik bir hava katmaya çalışıyorsan kötü görünebilir. İnan şuan benim için gayet fix belki sen bir kaç detay istiyorsundur diye yazıyorum.
cs oyuncusuyum sağ tarafımın boş olması benim için daha iyi mouse daha iyi hareket ediyor

cs oyuncusuyum sağ tarafımın boş olması benim için daha iyi mouse daha iyi hareket ediyor
Özellikle mouse kullandığın elin geniş olması çok ferah hissettiriyor, bende laptop var her şeyi masanın soluna sıkıştırdım sadece sağda büyük alan açılsın diye haha :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı