ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.226 Çözümler 4 21 Mart 2025 #11 efebatiin dedi: Bütçesi varken AM5 ve 0 bir sistem alması daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı istemiyorum dedi hocam.
efebatiin dedi: Bütçesi varken AM5 ve 0 bir sistem alması daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı istemiyorum dedi hocam.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #12 ahmttunc dedi: AMD ekran kartı istemiyorum dedi hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA fanboyluğunu bırakıp AM5 bir sistem alması konu sahibi için en doğrusu olur (sana demiyorum). Eğer iş içinse yine bu fiyatlarda B580 var.
ahmttunc dedi: AMD ekran kartı istemiyorum dedi hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA fanboyluğunu bırakıp AM5 bir sistem alması konu sahibi için en doğrusu olur (sana demiyorum). Eğer iş içinse yine bu fiyatlarda B580 var.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.226 Çözümler 4 21 Mart 2025 #13 efebatiin dedi: NVIDIA fanboyluğunu bırakıp AM5 bir sistem alması konu sahibi için en doğrusu olur (sana demiyorum). Eğer iş içinse yine bu fiyatlarda B580 var. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi değil, arkadaşım için dedim. O attığım ilan baya hoşuna gitti alacağını söylüyor.
efebatiin dedi: NVIDIA fanboyluğunu bırakıp AM5 bir sistem alması konu sahibi için en doğrusu olur (sana demiyorum). Eğer iş içinse yine bu fiyatlarda B580 var. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi değil, arkadaşım için dedim. O attığım ilan baya hoşuna gitti alacağını söylüyor.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #14 ahmttunc dedi: Konu sahibi değil, arkadaşım için dedim. O attığım ilan bayağı hoşuna gitti alacağını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşının bütçesini bilmiyorum ama parça parça toplayıp daha iyisi alınabilir diye düşünüyorum.
ahmttunc dedi: Konu sahibi değil, arkadaşım için dedim. O attığım ilan bayağı hoşuna gitti alacağını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşının bütçesini bilmiyorum ama parça parça toplayıp daha iyisi alınabilir diye düşünüyorum.