jursx Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Bu kasa bana ucuz geldi. Alınır mı? Bütçem tek buna yetiyor. Bunun yerine PlayStation almak mantıklı mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024
Bu kasa bana ucuz geldi. Alınır mı? Bütçem tek buna yetiyor. Bunun yerine PlayStation almak mantıklı mi?
reycim Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 245 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Net bir şekilde bu sistem alınır. Bu fırsatı kaçırmayın derim.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.073 Çözümler 6 17 Haziran 2024 #3 jursx dedi: Bu kasa bana ucuz geldi. Alınır mı? Bütçem tek buna yetiyor. Bunun yerine PlayStation almak mantıklı mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsam almışken 4 RAM slotlu anakart eklerdim. İhtiyaca bağlı.
jursx dedi: Bu kasa bana ucuz geldi. Alınır mı? Bütçem tek buna yetiyor. Bunun yerine PlayStation almak mantıklı mi? Genişletmek için tıkla... Ben olsam almışken 4 RAM slotlu anakart eklerdim. İhtiyaca bağlı.
jursx Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 MacBethad dedi: Ben olsam almışken 4 RAM slotlu anakart eklerdim. İhtiyaca bağlı. Genişletmek için tıkla... Çok gerekli mi almazsam zorlanır miyim?
MacBethad dedi: Ben olsam almışken 4 RAM slotlu anakart eklerdim. İhtiyaca bağlı. Genişletmek için tıkla... Çok gerekli mi almazsam zorlanır miyim?
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.073 Çözümler 6 17 Haziran 2024 #5 jursx dedi: Çok gerekli mi almazsam zorlanır miyim? Genişletmek için tıkla... Zorlanma durumu yaşamazsın, fakat ileride RAM ekleyeceğin zaman yapamazsın. Günlük kullanıcı için sorun teşkil etmez.
jursx dedi: Çok gerekli mi almazsam zorlanır miyim? Genişletmek için tıkla... Zorlanma durumu yaşamazsın, fakat ileride RAM ekleyeceğin zaman yapamazsın. Günlük kullanıcı için sorun teşkil etmez.
jursx Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #6 Buna uygun ucuz monitör ne alabilirim?