RTX 4060 sistem alınır mı?

spetsnaz691

Zeptopat
Daha fazla  

Her oyunu oynatır mı?
Oyunlarda ortalama FPS kaç olur?

Ayrıyeten monitör de var;
Bu monitör bu kasa ile uyumlu mu sıkıntı yaratır mı ( bilgisayardan anlamıyorum kardeşime alacağım.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Her oyunu oynatır mı?

Bu monitör bu kasa ile uyumlu mu sıkıntı yaratır mı ( bilgisayardan anlamıyorum kardeşime alacağım.)

Sistem iyi monitör olarak ViewSonic2779 HD Pro olabilir FPS'ten kuşkunuz olmasın bende kullanıyorum her oyunu oynayabilirsiniz.

Kasa iyi ama o monitörü tercih etmeyin VA panel ghosting sorunu çok olası.

Bütçe biraz artarsa bu modelde IPS panel memnun eder.

Çok iyi bir sistem, FIFA gibi cihazı zorlayacak oyunlarda bile en az 140 FPS alırsınız. Her oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Her oyunu oynatır mı?

Telibon'da böyle kasa var ASUS Dual ekran kartlı soğutması daha iyi Windforce ekran kartına göre. 5500'ü 5600 yaparak alabilirsiniz 1000 TL farkı ödemeye razı mısınız daha iyi kaliteli model için bilemem tabii.

Çok iyi bir sistem, FIFA gibi cihazı zorlayacak oyunlarda bile en az 140 FPS alırsınız. Her oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Ek olarak belirtmek isterim, FIFA'nın neredeyse bütün oyunlarında optimizasyon sorunu var. Grafik ayarlarını biraz düşürmezseniz ne olursa olsun FPS düşüşü yaşarsınız.

Kasa iyi ama o monitörü tercih etmeyin VA panel ghosting sorunu çok olası.

Bütçe biraz artarsa bu modelde IPS panel memnun eder.
Hocam bütçe de sıkıntı yok isterse milyon dolar olsun kardeşim mutlu olsun yeterli

Her oyunu oynatır mı?

Va panel tercih etmem ghostin oluyur IPS tercih ederim AOC 24G4X Veya pivotsuz hali AOC 24G4Xe

Hocam bütçe de sıkıntı yok isterse milyon dolar olsun kardeşim mutlu olsun yeterli

Sınır yoksa bunu alın derim

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı