RTX 4060 sistem alınır mı?

Bütçe
30.000 TL - 45.000 TL

soober

Zeptopat
Daha fazla  

Merhaba, Sinerji üzerinden bu şekilde bir hazır sisteme iki yükseltme yaptım (RAM 1x16'ydı 2x16 yaptım ve SSD 1TB olarak güncellendi) ve fiyat 27.750 TL oldu. Sizce bu sistem bu şekilde alınmaya değer mi? Bunun yerine DDR5 bir sistem toplamam daha mı mantıklı olur? Bütçe olarak çok yükseklere çıkmak istemiyorum ancak 40.000 - 45.000 TL bandına kadar zorlayabilirim. Ortalama bu fiyatlara, ekipman dahil belki biraz daha üstü bir fiyata önerebileceğiniz güzel hazır sistemler veya sistem bileşenleri varsa paylaşır mısınız? (not: Bir ekranım var ancak bu ekranı kullanmak istemiyorum ve mouse biraz eskidi. Klavye olaraksa Logitech G213 Prodigy kullanıyorum, klavyemden memnunum.) Oyun oynamanın yanı sıra hobi amaçlı çizim ve 3D tasarım yapmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu şekilde alma çok pahalı SSD yerine hard disk alsan daha bütçe dostu olur ama performans düşer.

Bu şekilde alma çok pahalı SSD yerine hard disk alsan daha bütçe dostu olur ama performans düşer.
Hard disk kullanmak istemiyorum, belki ileride lazım olursa sadece veri depolama için alabilirim ama o da olursa ek olur. Performansı aşırı etkiliyor, belirtmiş olduğum üzere bütçe olarak çok kısıtlı değilim sadece uzun ömürlü bir sistem olmasını istiyorum.

Belleği 32GB ve SSD'yi 1TB olarak güncelledim, fiyat 40.000 TL şuan. Bir sıvı soğutma eklersem 42.000 TL olacak, bu sistemi alsam fiyatına değer mi? Yoksa parçaları tek tek indirime girdikçe toplasam, işlemci olarak 7500F koysam yerine daha mı iyi olur? Veya 7500F olan bu fiyat bandında bir sistem var mı?

Sıvı soğutma almak yerine kule tipi alın. Bu sistem şu an fiyatı acayip iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…