RTX 4060 sistem alınır mı?

Aresxe11

Femtopat
Daha fazla  
Bazı yerlerde, "4060 bu dönemde alınmaz, 8 GB VRAM seneye çıkan hiçbir şeye yetmez, 4060 Ti 4070 fiyatına oda alınmaz" vs. yazılar görüyorum. DLSS 3.0 desteği gibi özellikleri var ve, RTX 3060 kullanan ablam re 7, Assassin's Creed: Syndicate, ve daha pek çok oyunları Ultra yüksek ayar olmasa bile yüksek ayarlarda çalıştırabiliyor. Bu yüzden RTX 4060 ekran kartına sahip şöyle bir sistemi ekim gibi almayı düşünüyorum:

Sizce bu sistem alınır mı? Ondanda öte RTX 4060 bu dönemde alınır mı? Bildiğiniz alternatifler falan varsa söylerseniz sevinirim.

Hocam sistemin parçalarının markasını göremiyoruz, kim bilir ne koymuşlardır. Şahsen güvenemedim, bence kazık gibi.

Şu an kullandığım ekran kartı RTX 4060 Eagle Gaming OC 8 GB. Şu ana kadar en yüksek ayarlarda oynayamadığım oyuna rastlamadım. Sadece Elden Ring biraz kasıyor. Bence alınır. Özellikle DLSS teknolojisi çok ileri düzeyde. Alacağınız sistem kazık gibi başka siteden alırsanız daha iyi olur sizin için.

O sistemi almayın kazık, benim attığıma bakın.
Merhaba attığınız sistem için teşekkürler. Birkaç aydır araştırmalar yapıyordum, ve az çok anladığımı düşünüyordum. 21 bine böyle bir sistem olcağını düşünmemiştim, teşekkürler öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…