RTX 4060 sistem alınır mı?

hocam direk 1tb olması çok iyi benim için yönümü attığınıza çevirdim

Kasayı ilerde ekran kartı değiştirme ihtimalinize karşı 650W olanı seçmeniz daha iyi olabilir. Ben yanlış psu seçiminden ötürü 4070 super e geçmekte tereddüt ediyorum.

Kasayı ileride ekran kartı değiştirme ihtimalinize karşı 650W olanı seçmeniz daha iyi olabilir. Ben yanlış PSU seçiminden ötürü 4070 Super'e geçmekte tereddüt ediyorum.

Uzun bir süre yükseltme yapmam diye düşünüyorum fakat yine de seçmemde fayda var.

sistemde seçili olan kasa msi zaten bu durumda msi olması daha mantıklı sanırım

Aryıca Vatan Bilgisayar'daki sistemi bayiisinde bulabilir miyim yoksa sadece internet üzerinden mi?

Kasa için 2 tercih bırakmış. MSI olan 600W, 4 fan +80 verimlilikli. Diğeri 650W 3 fan (sanırım egzos fanı yok). Tercihinize kalmış. İkisi de olur.

Vatan şubede yardımcı olacaklardır. Muhtemelen orada toplayıp vereceklerdir. Fiyat farkı olur mu bilmiyorum. Bazen internetten alınca daha ucuz oluyor.

Fiyat farkından dolayı MSI seçmem daha iyi benim için.

Şubeden bir kontrol edeyim daha çabuk elimde olmuş olur.

Bilgisayar ilk bilgisayarım olacak termal macun vs. kullanımı nasıl gerçekleşiyor yanında alınır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…