efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #11 Absolutesilver dedi: Çıkar, hiç sorun yok. Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aldros-ryzen-5-7600-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-16gb-rx7800xt-sistem-tavsiyesi-p-50822
Absolutesilver dedi: Çıkar, hiç sorun yok. Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aldros-ryzen-5-7600-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-16gb-rx7800xt-sistem-tavsiyesi-p-50822
Absolutesilver Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #12 dagdagk dedi: VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com O kadar çıkabilirsen bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, güzel duruyor. efebatiin dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aldros-ryzen-5-7600-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-16gb-rx7800xt-sistem-tavsiyesi-p-50822 Genişletmek için tıkla... Hocam bu ssd oynatır mı?
dagdagk dedi: VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM VOK-READY V1 / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com O kadar çıkabilirsen bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, güzel duruyor. efebatiin dedi: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-aldros-ryzen-5-7600-512gb-nvme-m2-ssd-sapphire-radeon-pulse-16gb-rx7800xt-sistem-tavsiyesi-p-50822 Genişletmek için tıkla... Hocam bu ssd oynatır mı?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #13 Absolutesilver dedi: Hocam bu SSD oynatır mı? Genişletmek için tıkla... SSD oynatır mı ne demek hocam?
Absolutesilver dedi: Hocam bu SSD oynatır mı? Genişletmek için tıkla... SSD oynatır mı ne demek hocam?
Absolutesilver Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #14 efebatiin dedi: SSD oynatır mı ne demek hocam? Genişletmek için tıkla... yeterli mi demek istedim.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #15 Absolutesilver dedi: Yeterli mi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bana göre yeterli seni bilemem. Bütçen olduğu zaman yeni bir SSD alabilirsin eğer sana yetersiz geliyorsa.
Absolutesilver dedi: Yeterli mi demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bana göre yeterli seni bilemem. Bütçen olduğu zaman yeni bir SSD alabilirsin eğer sana yetersiz geliyorsa.
Absolutesilver Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #16 efebatiin dedi: Bana göre yeterli seni bilemem. Bütçen olduğu zaman yeni bir SSD alabilirsin eğer sana yetersiz geliyorsa. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu sistemede bakar mısınız?
efebatiin dedi: Bana göre yeterli seni bilemem. Bütçen olduğu zaman yeni bir SSD alabilirsin eğer sana yetersiz geliyorsa. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu sistemede bakar mısınız?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.576 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #17 Absolutesilver dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu sistemede bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçen 30 35k arası değil mi? Attığım sistemi zamanında alsaydın keşke zam geldi artık.
Absolutesilver dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hocam bu sistemede bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçen 30 35k arası değil mi? Attığım sistemi zamanında alsaydın keşke zam geldi artık.
Absolutesilver Femtopat Katılım 18 Mart 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #18 efebatiin dedi: Hocam bütçen 30 35k arası değil mi? Attığım sistemi zamanında alsaydın keşke zam geldi artık. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırma yapmak istedim, fiyatta pek bir sorun yaşamam.
efebatiin dedi: Hocam bütçen 30 35k arası değil mi? Attığım sistemi zamanında alsaydın keşke zam geldi artık. Genişletmek için tıkla... Reis biraz daha araştırma yapmak istedim, fiyatta pek bir sorun yaşamam.