RTX 4060 sistem CS 1.6'da kaç FPS verir?

lurcibey

Centipat
Daha fazla  
Ark'lar ben şimdi RTX 4060 - 32 GB DDR5 RAM - 1 TB SSD'li bir laptop alacağım da CS 1.6'da kaç FPS alır? Bunny için normalde yani öyle bir bilgisayar için CS 1.6 güçsüz bir oyun olduğunu biliyorum da neyse

Ark'lar ben şimdi RTX 4060 - 32 GB DDR5 RAM - 1 TB SSD'li bir laptop alacağım da CS 1.6'da kaç FPS alır? Bunny için normalde yani öyle bir bilgisayar için CS 1.6 güçsüz bir oyun olduğunu biliyorum da neyse

FPS göstergesi bozulur.

Monitörünuz kaç Hz ise o kadar FPS ise sizde ortalama olarak o kadarını algılayabilirsiniz yani 144 Hz bir monitör ile 1000 FPS almanız hiçbir şey değiştirmez.

Testlere baktığımda ve sizin sistemin bileşenleri göz önünde bulundurulduğunda 1200-1300 civarı FPS alırsınız. Bu dediğim 4K için geçerli bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…