Steam RTX 4060 sistem ETS 2'de düşük FPS veriyor

Berat012

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 4060 ekran kartım var. Aynı ekran kartına sahip arkadaşım en son grafiklerle 100-110 FPS alırken ben 60-70 FPS alıyorum.
Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 4060 ekran kartım var. Aynı ekran kartına sahip arkadaşım en son grafiklerle 100-110 FPS alırken ben 60-70 FPS alıyorum.
Ne yapabilirim?

Bu bilgilerle hiçbir şey söylemeyiz. İşlemcini, RAM'lerini, sıcaklıklarını belirtir misin?

Öncelikle NVIDIA Denetim Masası - 3D Ayarlarının Yönetilmesi - Güç yönetimi modunu "Maksimum performansı tercih et" olarak ayarla. Yine de çözüm olmazsa Teknoloji Destek Hattı nı aramanı önerebilirim.

Bu bilgilerle hiçbir şey söylemeyiz. İşlemcini, RAM'lerini, sıcaklıklarını belirtir misin?

Ryzen 5500 16 GB RAM ETS oynarken yaklaşık 71 derece sıcaklık

Öncelikle NVIDIA Denetim Masası - 3D Ayarlarının Yönetilmesi - Güç yönetimi modunu "Maksimum performansı tercih et" olarak ayarla. Yine de çözüm olmazsa Teknoloji Destek Hattı nı aramanı önerebilirim.
Denetim masasından bulamadığım için direkt olarak kendi uygulamasından daha önce yapmıştım zaten

Ne yapabilirim?
İşin ilginç tarafı aynı sistem olan sadece 4060 ti olan arkadaşım 110 fps falan alıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı