besiktaslirafa Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 RAM 32 gb Ekran kartı rtx 4060 İşlemci i7 12700h RTX 4060 sistemde God of War 75 85 arası FPS alıyor normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2024
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Aralık 2024 #2 Güzel. İstersen Loseless Scaling LSFG 2.3 120, 180 FPS'de alabilirsin ama monitörün yüksek Hz.'li ise denemen daha uygun olur.
Güzel. İstersen Loseless Scaling LSFG 2.3 120, 180 FPS'de alabilirsin ama monitörün yüksek Hz.'li ise denemen daha uygun olur.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 14 Aralık 2024 #3 Sanırım laptop kullanıyorsunuz değil mi? Sıcaklıklar ne durumda ve yazılımlarınız güncel mi hocam.
E1B Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 Normal değerler. TUF F15'mi hocam laptop?
besiktaslirafa Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #5 706111 dedi: Güzel. İstersen loseless scaling lsfg 2.3 120, 180 FPS'de alabilirsin ama monitörün yüksek Hz.'li ise denemen daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Grafiklerimin hepsi en yüksekte benim istediğim FPS yükselmesi değil aldığım değerlerin normal olup olmadığı hocam.
706111 dedi: Güzel. İstersen loseless scaling lsfg 2.3 120, 180 FPS'de alabilirsin ama monitörün yüksek Hz.'li ise denemen daha uygun olur. Genişletmek için tıkla... Grafiklerimin hepsi en yüksekte benim istediğim FPS yükselmesi değil aldığım değerlerin normal olup olmadığı hocam.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Aralık 2024 #6 besiktaslirafa dedi: Grafiklerimin hepsi en yüksekte benim istediğim FPS yükselmesi değil aldığım değerlerin normal olup olmadığı hocam. Genişletmek için tıkla... Normal değerler hocam. Benimki ekstra öneri.
besiktaslirafa dedi: Grafiklerimin hepsi en yüksekte benim istediğim FPS yükselmesi değil aldığım değerlerin normal olup olmadığı hocam. Genişletmek için tıkla... Normal değerler hocam. Benimki ekstra öneri.
besiktaslirafa Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #7 junichi.net dedi: Sanırım laptop kullanıyorsunuz değil mi? Sıcaklıklar ne durumda ve yazılımlarınız güncel mi hocam. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam ve dizimde kullanıyorum sıcaklık hissetmiyorum bilgisayar Turbo modda olmasına rağmen.
junichi.net dedi: Sanırım laptop kullanıyorsunuz değil mi? Sıcaklıklar ne durumda ve yazılımlarınız güncel mi hocam. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum hocam ve dizimde kullanıyorum sıcaklık hissetmiyorum bilgisayar Turbo modda olmasına rağmen.
junichi.net Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist 14 Aralık 2024 #8 besiktaslirafa dedi: Laptop kullanıyorum hocam ve dizimde kullanıyorum sıcaklık hissetmiyorum bilgisayar Turbo modda olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Eğer bir şikayetin yoksa o FPS değerleri belirttiğin grafik ölçülerinde gayet normal hocam, iyi eğlenceler.
besiktaslirafa dedi: Laptop kullanıyorum hocam ve dizimde kullanıyorum sıcaklık hissetmiyorum bilgisayar Turbo modda olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Eğer bir şikayetin yoksa o FPS değerleri belirttiğin grafik ölçülerinde gayet normal hocam, iyi eğlenceler.
besiktaslirafa Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #9 E1B dedi: Normal değerler. TUF F15'mi hocam laptop? Genişletmek için tıkla... En yüksek grafiklerde bu değerlerin normal olup olmadığını merak ediyordumda sağ olun hocam. Bilgisayar dizüstü Monster Tulpar T7 v20.8 junichi.net dedi: Eğer bir şikayetin yoksa o FPS değerleri belirttiğin grafik ölçülerinde gayet normal hocam, iyi eğlenceler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi günler.
E1B dedi: Normal değerler. TUF F15'mi hocam laptop? Genişletmek için tıkla... En yüksek grafiklerde bu değerlerin normal olup olmadığını merak ediyordumda sağ olun hocam. Bilgisayar dizüstü Monster Tulpar T7 v20.8 junichi.net dedi: Eğer bir şikayetin yoksa o FPS değerleri belirttiğin grafik ölçülerinde gayet normal hocam, iyi eğlenceler. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam iyi günler.