RTX 4060 sistem GTA 6 açar mı?

Neden? Piyasada şu anda F/P olarak en yaygın kullanılan GPU.

Yaygın olmasının sebebi NVIDIA'nın yok efendim en iyi teknoloji bizde diye 40 serisinden son model ekran kartı olarak çıkarttığı için, emin olun 40 serisinden olmasa olmayacaktı. 4060, F/P değildir.

Arkadaşlar demiş zaten diyeceğini,NVIDIA bunla bayağı kandırdı herkesi.

X3D işlemci ve 4070 Super ile en iyi oyun deneyimi yaşanır GTA 6'da. RTX 4060 F/P değil. Performansı yüksek bir kart değil.
Hocam bizahmet. 2K da minimum 6700 xt ister diye düşünüyorum gta 6. Minimum 8gb vramli 6600 ve 3060 ister diye düşünüyorum hepsi rockstara bağlı. Çıkış fiyatı 110 dolar diyorlar.

X3D işlemci ve 4070 Super ile en iyi oyun deneyimi yaşanır GTA 6'da. RTX 4060 F/P değil. Performansı yüksek bir kart değil.

DLSS'in hiç mi etkisi yok zaten cok aman aman bir şey istemiyorum hafta sonları GTA 5 gibi oyunlar oynayayım yeter bana 21bin TL'ye thunder-4060 V3 vardı İtopya'da maalesef stokları tükenmiş.

DLSS'in hiç mi etkisi yok zaten cok aman aman bir şey istemiyorum hafta sonları GTA 5 gibi oyunlar oynayayım yeter bana 21bin TL'ye thunder-4060 V3 vardı İtopya'da maalesef stokları tükenmiş.
Senin maksimum bütçen nedir? Am5 sistem toplayıp upgradeye açık olsun gta 6 seneye mart yada mayıs arası çıkar.

Hocam bizahmet. 2K da minimum 6700 xt ister diye düşünüyorum gta 6. Minimum 8gb vramli 6600 ve 3060 ister diye düşünüyorum hepsi rockstara bağlı. Çıkış fiyatı 110 dolar diyorlar.
Bence hayır,3060 minimumdan yüksek,önerilenden az olacak.

AMD filan alın,sonra fikriniz değişir üzülürsünüz 4060 aldığınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…