RTX 4060 sistem GTA 6 kaldırır mı?

Trailer beni o kadar heyecanlandırdı ki o oyunu oynamak için 30-60 FPS bile yeter bana.

DDR5 zaten hocam.

2026'da çıkarsa kaldırmaz. 2023 yapımı oyunlar zaten minimum masaüstündeki RTX 2060'ı istiyor ve 1080p en düşükte 30 FPS veriyor. Alan wake 2 gibi.

Oyunun sistem gereksinimlerini geçtim. PC'ye ne zaman geleceği bile belli değil. Bu tarz konular için çok erken bence. Sizin PC 40 serisi kartların DLSS özelliğiyle oynayabilirsiniz diye düşünüyorum ben.

2026'da çıkarsa kaldırmaz. 2023 yapımı oyunlar zaten minimum masaüstündeki RTX 2060'ı istiyor ve 1080p en düşükte 30 FPS veriyor. Alan wake 2 gibi.
Alan Wake 2 çok uç bir örnek çoğu oyun o kadar istemiyor. Yine bu sene çıkan Resident Evil 4 4GB VRAM ile oynanabiliyor. Ayrıca Rockstar oyunun satılmasını istiyor yani aşırı aşırı yüksek sistem gereksinimleri isteyemez.

Tabii, fragmana baktım ve sadece bakmakla anladım. Senin sistemin o oyunu kaldırmayacak. Konu çözüldü, kilitlenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…