Minimum RTX 2060 olacağı söyleniyor. İlk önce PS5'e çıkacağı söylendiği için PS5'in özellikleriyle aynı performansta olan en düşük sistemle eş değer olur diye düşünüyorum. Yani sistemin Ultra ayarlarda 200 FPS veremeyecek olsa da rahatlıkla oynatır.
Bu süre zarfında 3-4 ay çalışıp üstüne laptopu satıp güzel bir DDR5 sistem dizersen hem senin oyun konforun artmış olur hem de FPS açısından uçarsın. Bu tarz düşüncelere de girmene gerek kalmaz
Bu süre zarfında 3-4 ay çalışıp üstüne laptopu satıp güzel bir DDR5 sistem dizersen hem senin oyun konforun artmış olur hem de FPS açısından uçarsın. Bu tarz düşüncelere de girmene gerek kalmaz
Cyberpunk'da da aynı olay olmuştu. Her yerde 2060'lar 2070'ler söyleniyordu minimum'a. Fakat sonu 1060 olmuştu. GTA 6'da bu olayı yaşayacak herkes büyük sistemler beklerken 2060 yeterli olacaktır. Ayrıca DLSS 3 ve FG'de var içiniz rahat olsun.
Oyunun sistem gereksinimlerini geçtim. PC'ye ne zaman geleceği bile belli değil. Bu tarz konular için çok erken bence. Sizin PC 40 serisi kartların DLSS özelliğiyle oynayabilirsiniz diye düşünüyorum ben.
Alan Wake 2 çok uç bir örnek çoğu oyun o kadar istemiyor. Yine bu sene çıkan Resident Evil 4 4GB VRAM ile oynanabiliyor. Ayrıca Rockstar oyunun satılmasını istiyor yani aşırı aşırı yüksek sistem gereksinimleri isteyemez.